Monday, January 29, 2018

[CZ] Telefonní budka 2002 Celý Film Online

cz Telefonní budka 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Telefonní budka má skóre 8,3 z 10, na základě 2242 recenzí



Rušná newyorská ulice. Telefonní budka. Newyorský novinář a mediální konzultant Stu Shepherd (Colin Farrel) je těžce cool. Cestou po Manhattanu důležitě oslňuje svého asistenta znalostmi mediálně profláknutých lidí, ale i svou morálkou. Novinář by nikdy neměl lhát. Stu je se sebou spokojený. Jak se ukáže, není to s jeho morálkou tak horké. Každý den právě z té zmiňované budky telefonuje pravidelně své milence. Ale někdo sem najednou volá. Stu zvedne sluchátko a to je fatální chyba. Jeho život se v jedné minutě změní. Stane se vězněm v malém prostoru, vězněm šílence, masového vraha, ostřelovače. Ten ho má na mušce a bez milosti vydírá, protože o jeho zdánlivě bezúhonném životě ví naprosto všechno. Násilný incident v blízkosti budky přivede na scénu policii, která se ze všech sil snaží vyprostit Stua z telefonního zajetí. Ale skončila skutečně polapením podezřelého vražedná hra?


[CZ] Telefonní budka 2002 Celý Film Online

Telefonní budka

Podrobnosti


Původní název : Telefonní budka
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : čeština (cs)
Délka : 164 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Emme Kameela
Režie : Job Andra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dodie Navinder, Leeland Mostafa
Produkce : Sapna Britnie
Hudba : Michael Chrissie
Kamera : Cicily Eyman
Kostýmy : Priyansh Zaheed

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. červenec 1934
Produkční společnosti : Studio Babelsberg
Distribuce : DMG Entertainment
Rozpočet : 60 648 788 USD
Tržby : 14 700 820 USD

Telefonní budka / Phone Booth (2002) | ČSFD.cz
Arogantní mediální manažer Stuart Shepard volá své přítelkyni pravidelně z telefonní budky, protože jeho manželka kontroluje výpisy volání z jeho mobilu.
Mini lampička - anglická telefonní budka - Dekorace - DŮM ...
Tato mini lampička je skvělým doplňkem do interiéru obzvláště pro milovníky města Londýn. Tato lampička svítí jemným žlutým světlem. Balení obsahuje jednu lampičku bez baterií a jeden USB kabel.
MĚŘÍTKO TT, TTe (1:120) | Modely.biz - eShop
Prodáváme vláčky, mašinky a modelovou železnici. V nabídce dále najdete kompletní příslušenství pro stavbu modelového kolejiště, modelářské barvy, nářadí a nástroje.
Úvodní stránka - Dorty od Jany
V životě člověka je mnoho událostí, jako např. narozeniny, svatby, promoce, vánoce, velikonoce a mnoho dalších, jejichž oslava se neobejde kromě jiného bez dobrého jídla.
Obec Těšetice - Obec a okolí - tesetice.cz
Těšetice jsou samostatnou katastrální obcí 9 km severovýchodně od Znojma na hlavní silnici směrem do Moravského Krumlova. Únanovský potok protékající Těšeticemi od západu k východu, dělí obec na část severní - menší a část jižní - větší.


Cz dabing. Watch Free. Celý Film. BDrip. Download. Ke Shlednutí. Avi. DVDrip. Sleduj Filmy. 4k blu ray. iPad. Cz titulky.. 720p. Stream. České. Full Movie. 480p. Česká. Ke Stažení. Český Dabing.1080p. Zdarma. MP4. Stáhnout. Český Film. Ulozto. Hd. iPhone. Film online. Ke shlédnutí