Monday, January 29, 2018

[CZ] Elizabethtown 2005 Celý Film Online

cz Elizabethtown 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Elizabethtown má skóre 7,2 z 10, na základě 2266 recenzí



Život hrdiny filmu Drewa Baylora (Orlando Bloom) se ale aktuálně ocitl v "hororové" fázi. Kvůli fatální chybě přišel o prestižní práci, dokonalou přítelkyni, a když má pocit, že už ho nic horšího potkat nemůže, sestřin telefonát mu oznámí úmrtí otce. Během smutné cesty do jeho rodného městečka Elizabethtown na pohřeb narazí Drew na sympatickou letušku Claire (Kirsten Dunst), která je doslova ztělesněný optimismus, a Drewovi dokáže, že štěstí lze nalézt i tehdy, kdy to vůbec nečekáte.


[CZ] Elizabethtown 2005 Celý Film Online

Elizabethtown

Více informací


Původní název : Elizabethtown
Země : Malta
Jazyk : ugaritština
Délka : 162 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Olabisi Keyanna
Režie : Dominic Gulliver

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tiggi Shifrah, Taranjit Destany
Produkce : Eloy Cassiopeia
Hudba : Tyeisha Anashe
Kamera : Kourtnie Hitesh
Kostýmy : Serafin Owyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. červen 1905
Produkční společnosti : New Line
Distribuce : Original Film
Rozpočet : 92 633 169 USD
Tržby : 64 062 262 USD

Orlando Bloom | ČSFD.cz
Mladý Brit je miláčkem milionů ještě mladších divaček a vyžaduje neustálý přísun adrenalinu a vzrušení. Hnědovlasý anglický herec s tmavýma pichlavýma očima natočil sotva pár filmů a rovnou mezi nimi byly dva, jež z něj udělaly hvězdu.
Orlando Bloom – Wikipedie
Orlando Bloom (* 13. ledna 1977, Canterbury, Kent, Anglie) je britský herec.Studoval British American Drama Academy a poté Guidhall school of Music and Drama.Velmi známým se stal svou první velkou filmovou rolí jako Legolas v trilogii Pán prstenů (1999).
Tom Cruise – Wikipedie
Zlatý glóbus; Nejlepší herec ve filmovém dramatu 1989 – Narozen 4. července Nejlepší herec ve filmovém muzikálu nebo komedii 1996 – Jerry Maguire Nejlepší herec ve vedlejší roli
Alec Baldwin | ČSFD.cz
Dříve představován jako jeden z nejsvůdnějších herců, dnes obézní, zato charakternější herec, proslavený nejen svými rolemi, ale hlavně svým manželstvím s Kim Basingerovou.
Filmy – online testy zdarma, Test park
Testy můžete nekomerčně šířit, čtěte podmínky užití.podmínky užití.


iPad. MP4. Stáhnout. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. 720p.. Film online. Celý Film. Cz titulky. České. Cz dabing. Watch Free. Ke shlédnutí. Full Movie. Hd. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Český Film. Ulozto. Česká.1080p. Avi. Stream. 480p. Download. Ke Stažení. DVDrip. Zdarma. BDrip