Monday, January 29, 2018

[CZ] Gladiátor 2000 Celý Film Online

cz Gladiátor 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Gladiátor má skóre 7,3 z 10, na základě 8391 recenzí



Římský generál Maximus opět dovedl své legie k vítězství na bitevním poli. Válka je vyhrána a Maximus sní o domově. Nepřeje si nic jiného, než se vrátit k ženě a svému synovi. Umírající vládce Marcus Aurelius pro něj nicméně má ještě jeden úkol. Žádá, aby se generál ujal vlády. Commodus, dědic trůnu, žárlí na vládcovu přízeň Maximovi a nařizuje Maximovu popravu, včetně jeho rodiny. Maximus sice o vlásek unikne smrti, ale těžce zraněného ho „zachrání“ otrokáři. Maximus se tak dostane do gladiátorské školy a v aréně jeho sláva den ode dne roste. Nyní přichází do Říma, aby pomstil vraždu ženy a svého syna, aby zabil nového císaře - Commoda. Poznal, že jediná moc, silnější než vládcova, je vůle lidu. Cesta, která vede k naplnění Maximovy pomsty, je stát se největším hrdinou celé říše.


[CZ] Gladiátor 2000 Celý Film Online

Gladiátor

Více informací


Původní název : Gladiátor
Země : Guyana
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Délka : 151 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Cortnie Ananya
Režie : Celal Sedona

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zeinab Addiena, Roen Mikhail
Produkce : Sankavi Helana
Hudba : Zephaniah Sanah
Kamera : Tilisa Shree
Kostýmy : Annamay Concha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. lednu 1920
Produkční společnosti : ACT 2
Distribuce : Central Partnership
Rozpočet : 25 456 726 USD
Tržby : 50 736 481 USD

Gladiátor / Gladiator (2000) | ČSFD.cz
Římský generál Maximus (Russell Crowe) opět dovedl své legie k vítězství na bitevním poli. Válka je vyhrána a Maximus sní o domově. Nepřeje si nic jiného, než se vrátit k ženě a svému synovi.
Gladiátor – Wikipedie
Gladiátor (lat. gladiator, „ten, kdo používá meč“, šermíř) byl člověk bojující v zápasech pro pobavení publika.Výraz gladiátor je odvozen od názvu krátkého meče (), s nímž gladiátoři za časů starověkého Říma často bojovali.
Gladiátor 2 | (Swords and Sandals 2: Emperor's Reign ...
Gladiátor 2 - zarhajte si smrtící souboje v gladiátorské aréně s davem lidí v hledišti!
Gladiátor (2000) | Filmy online ke shlédnutí zdarma ...
Film Gladiátor online ke shlédnutí zdarma a film Gladiátor ke stažení zdarma a bez čekání pouze na FilmyŽivě.cz! Další filmy online ke shlédnutí pouze u nás...
Romulus a Remus – Wikipedie
Romulus a Remus byla podle pověsti dvojčata, která založila Řím.Bratři byli dětmi boha války Marta a pozemské ženy Rhey Silvie.Po narození byli vhozeni do řeky Tibery, odkud je před smrtí zachránila vlčice.


Ke shlédnutí. Avi. Celý Film. Stáhnout. Cz titulky. Stream. DVDrip. Česká. Sleduj Filmy.1080p. 720p. 480p. MP4. Download.. Ulozto. Film online. Hd. Český Film. iPhone. 4k blu ray. Ke Stažení. Ke Shlednutí. České. BDrip. iPad. Watch Free. Cz dabing. Zdarma. Full Movie. Český Dabing