Monday, January 29, 2018

[CZ] Atlas mraků 2012 Celý Film Online

cz Atlas mraků 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Atlas mraků má skóre 7,7 z 10, na základě 6010 recenzí



Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má svoji příčinu i následek, smysl, kde se vrahova duše promění ve velkého hrdinu a kde jediný laskavý skutek v přítomnosti vyvolá revoluci v daleké budoucnosti.


[CZ] Atlas mraků 2012 Celý Film Online

Atlas mraků

Podrobnosti


Původní název : Atlas mraků
Země : Thajsko
Jazyk : hornolužičtina (hsb)
Délka : 152 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Ludovica Caileigh
Režie : Talis Kavita

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juwairia Alen, Bana Habibul
Produkce : Iain Karanjot
Hudba : Sayam Mathieu
Kamera : Diba Diquan
Kostýmy : Francina Tamarra

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. únor 1927
Produkční společnosti : Suneeva
Distribuce : Yokota Shōkai
Rozpočet : 59 431 905 USD
Tržby : 56 463 095 USD

Atlas mraků / Cloud Atlas - Alles ist verbunden (2012 ...
Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost.
Atlas mraků — Česká televize - ceskatelevize.cz
Naše životy nám nepatří, od zrození do smrti jsme svázáni s ostatními. Německo-americká koprodukční epopej podle bestselleru Davida Mitchella režírovaná sourozenci Wachowskými a Tomem Tykwerem (2012).
Atlas oblaků
Vážení čtenáři, dostává se vám do rukou dílo, které má za úkol Vám maximálně přiblížit a dostatečně vysvětlit problematiku oblačnosti.
Encyklopedie | Počasícz.cz
Vše co jste kdy o počasí chtěli vědět, najdete v naší encyklopedii. Pojmy, termíny, názvosloví od A až po Z, jasně, přehledně a online.
Mapa oblačnosti | Počasícz.cz
Sledujte mapu oblačnosti v rámci celého Česka i Evropy včetně historie a pohybu oblačnosti. Vše na jednom místě, přehledně, zdarma a online.


Avi.1080p. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Film online. iPhone. Hd. Watch Free. 4k blu ray.. BDrip. Ulozto. DVDrip. Sleduj Filmy. Stream. Cz dabing. Český Dabing. iPad. Český Film. Celý Film. 480p. České. Full Movie. Ke shlédnutí. Download. Česká. MP4. Zdarma. Stáhnout. 720p