Monday, October 30, 2017

[CZ] Prokletý ostrov 2010 Celý Film Online

cz Prokletý ostrov 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Prokletý ostrov má skóre 6,8 z 10, na základě 5298 recenzí



Detektiva Teddyho Danielse (Di Caprio) a jeho kolegu Chucka Auleho (Mark Ruffalo) přivedlo na prokletý ostrov Shutter pátrání po šílené vražedkyni jménem Rachel Solando (Emily Mortimer), která zmizela ze své cely ve vězeňské psychiatrické léčebně Ashecliffe a kdesi se úspěšně skrývá. Píše se rok 1954 a Amerika se dosud nevzpamatovala z následků Druhé světové války a navíc přežívá v permanentní paranoii domnělého i skutečného komunistického ohrožení. Daniels je učebnicovou obětí téhle doby. Válečný veterán stále vzpomíná na prožité hrůzy a navíc se musí vyrovnat se smrtí manželky. Až by se dalo sarkasticky říct, že v rámci vyšetřování dorazil na správné místo. Jenže na tomhle ostrově něco smrdí a zkušený detektiv to instinktivně vycítí.


[CZ] Prokletý ostrov 2010 Celý Film Online

Prokletý ostrov

Podrobnosti


Původní název : Prokletý ostrov
Země : Kostarika
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Délka : 146 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Mara Armands
Režie : Hoorain Lianie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chino Annalee, Shabbir Iana
Produkce : Hermionie Artyom
Hudba : Raphaelle Javeriya
Kamera : Saroop Obie
Kostýmy : Lorell Chidinma

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. únor 1933
Produkční společnosti : TriStar Pictures,
Distribuce : Glavkino
Rozpočet : 84 968 434 USD
Tržby : 73 269 622 USD

Prokletý ostrov / Shutter Island (2010) | ČSFD.cz
Detektiva Teddyho Danielse (Di Caprio) a jeho kolegu Chucka Auleho (Mark Ruffalo) přivedlo na prokletý ostrov Shutter pátrání po šílené vražedkyni jménem Rachel Solando (Emily Mortimer), která zmizela ze své cely ve vězeňské psychiatrické léčebně…
FFFILM: Recenze: Prokletý ostrov [Shutter Island] - 90%
Federální maršál (to je něco jako šerif) Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) přijíždí se svým kolegou (Mark Ruffalo) v roce 1954 na Shutter Island - nehostinný ostrov, na kterém se nachází psychiatrická léčebna pro těžké zločince - aby zde pátrali po jedné z chovankyň, která záhadně zmizela ze zamčené cely.
(2010)Prokletý ostrov-CZ dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Archiv filmů ke stažení, filmy online, filmy ke shlédnutí ...
Detektiva Teddyho Danielse (Di Caprio) a jeho kolegu Chucka Auleho (Mark Ruffalo) přivedlo na prokletý ostrov Shutter pátrání po šílené vražedkyni jménem Rachel Solando (Emily Mortimer), která zmizela ze své cely ve vězeňské psychiatrické léčebně Ashecliffe a kdesi se úspěšně skrývá.
Nejlepší celovečerní filmy - filmer.cz
Seznam podle hodnocení - nejlepší celovečerní filmy v databázi Filmer.


iPad. Zdarma. Watch Free. Sleduj Filmy. Český Film. MP4. Hd. Ulozto. 720p. Celý Film. 4k blu ray.1080p. BDrip. Download. 480p. Ke Shlednutí. Full Movie. Cz titulky. Cz dabing. iPhone. Film online. Stáhnout. Stream. Česká. DVDrip. České. Český Dabing.. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí