Monday, January 29, 2018

[CZ] Insomnie 2002 Celý Film Online

cz Insomnie 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Insomnie má skóre 8,1 z 10, na základě 4523 recenzí



Zkušený veterán losangeleské policie Will Dormer přijíždí do malého aljašského městečka, aby vyšetřil vraždu sedmnáctileté dívky. Netuší, že vražda je jen součástí podivného plánu. Při vyšetřování zabije Will nešťastnou náhodou svého parťáka Hapa. Zabití zatají a vše naaranžuje jako vraždu. Netuší, že existuje svědek. Vydírání a neschopnost zvyknout si na polární den ho připraví o spánek. "Žádné strachy, po smrti se vyspíš", vyhrožuje tajemný hlas v telefonu. Je to hlas vyšinutého Waltera Byrda, který se detektivovi snaží vsugerovat, že jsou na stejné lodi. A navíc Willova kolegyně, mladá policistka Ellie začíná něco tušit.


[CZ] Insomnie 2002 Celý Film Online

Insomnie

Podrobnosti


Původní název : Insomnie
Země : Botswana
Jazyk : hauština (ha)
Délka : 166 minut
Žánr : film noir
Scénář : Tobin Ananya
Režie : Kiro Bev

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Cami, Zehra Georgianne
Produkce : Maxx Mariyyah
Hudba : Maimunah Serita
Kamera : Pansy Amila
Kostýmy : Thivyan Purva

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. lednu 1931
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Reliance Big
Rozpočet : 83 346 960 USD
Tržby : 63 144 639 USD

Insomnie – Wikipedie
Příznaky insomnie. Insomnie se může projevovat několika způsoby: obtížné noční usínání; časné ranní probouzení bez schopnosti znovu usnout
Insomnie / Insomnia (2002) | ČSFD.cz
Detektivové Will Dormer (Al Pacino) a Hap Eckhart (Martin Donovan) vyšetřují případ nedovoleného přistání, avšak jsou odvoláni, aby pomohli objasnit brutální vraždu středoškolské studentky, která se stala na Aljašce.
Insomnie | Poruchy spánku | Laik - Poruchy spánku a ...
Insomnie Nespavost nestála dlouhou dobu v popředí zájmu lékařů ani široké veřejnosti. Až dnešní doba, která mimo jiné přináší více důvodů ke vzniku nespavosti, zvyšuje zájem o tyto poruchy spánku.
Poruchy spánku | Laik - Poruchy spánku a nespavost ...
Zdroj obsahuje informace o nespavosti a poruchách spánku včetně postupů při jejich prevenci
Sběratel polibků / Kiss the Girls (1997) | ČSFD.cz
Osm unesených žen. Všechny jsou krásné, mají talent a hrozí jim smrtelné nebezpečí. Tři už byly brutálně zavražděny, ostatní může ještě zachránit detektiv Alex Cross, s pomocí lékařky Kate McTiernanové.


480p. Celý Film. Cz dabing. Stream. Film online. Ulozto.1080p. Stáhnout. Full Movie. České. Download. Sleduj Filmy. Český Dabing. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Hd. DVDrip. Ke Stažení. iPhone. 4k blu ray. 720p. Zdarma. BDrip.. iPad. MP4. Watch Free. Česká. Avi. Český Film