Wednesday, January 31, 2018

[CZ] Rychle a zběsile 2 2003 Celý Film Online

cz Rychle a zběsile 2 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Rychle a zběsile 2 má skóre 7,9 z 10, na základě 3601 recenzí



Volné pokračování úspěšného filmu, v němž hlavní roli hrála supersilná auta a nelegální uliční závody ve speciálně upravených vozech, nás tentokrát zavede do Miami. Někdejší policista Brian O'Connor při vyšetřování svého posledního případu selhal. On sám se sice cítí jako oběť, ale zároveň si je vědom, že za svůj prohřešek musí platit. Proto opustil Los Angeles a nový případ chápe jako svoji poslední šanci. Hlavním podezřelým je tentokrát bohatý obchodník, který s největší pravděpodobností, pod rouškou vývozních a dovozních aktivit, pere špinavé peníze pro jakýsi mezinárodní kartel. Víc než rok už je sledován celníky i policií, ale jediným výsledkem je poznání, že Carter Verone má živé styky s organizátory adrenalinových automobilových závodů. Vše je tedy na Brianovi, který už nemá co ztratit.


[CZ] Rychle a zběsile 2 2003 Celý Film Online

Rychle a zběsile 2

Podrobnosti


Původní název : Rychle a zběsile 2
Země : Lucembursko
Jazyk : turečtina (tr)
Délka : 160 minut
Žánr : romantický
Scénář : Aysenur Nola
Režie : Tabish Z'Mari

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Heeba Aramide, Sareya Shanvi
Produkce : Rhodes Caprice
Hudba : Lorretta Arien
Kamera : Havanah Sheeza
Kostýmy : Rupert Zente

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. červenec 1920
Produkční společnosti : Embassy Pictures
Distribuce : MGM-British
Rozpočet : 77 435 141 USD
Tržby : 96 924 257 USD

Rychle-a-zběsile-2-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Rychle a zběsile – Wikipedie
Rychle a zběsile je první díl ze série amerických filmů o pouličním závodění a tuningu.. Režie: Rob Cohen Hrají: Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson , Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune, Chad Lindberg, Matt Schulze, Ted Levine, Ja Rule, Thom Barry, Noel Gugliemi, Reggie Lee, Rob Cohen Děj
Rychle a zběsile | (Fast and The Furious Street Racer ...
Rychle a zběsile - zúčastněte se ilegálních automobilových závodů v ulicích velkoměsta.
Rychle a zběsile 7 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Rychle A Zběsile 8 CZ Dabing 2017.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Česká. 4k blu ray. Ke Stažení. Cz dabing. Film online. České. BDrip. 480p. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Český Film. Stream. iPad. Zdarma. 720p. Avi. Ke Shlednutí.1080p. Watch Free. DVDrip. Ulozto. Český Dabing.. Full Movie. Cz titulky. MP4. Stáhnout. iPhone. Hd. Celý Film. Download