Monday, January 29, 2018

[CZ] Než si pro nás přijde 2007 Celý Film Online

cz Než si pro nás přijde 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Než si pro nás přijde má skóre 5,2 z 10, na základě 6263 recenzí



Hrdiny americké tragikomedie režiséra Roba Reinera jsou dva stárnoucí muži, kteří se náhodou setkají v nemocnici, kde je oba zaskočí diagnóza zákeřné choroby. Arogantní milionář Edward Cole se celý život věnoval budování podnikatelského impéria, miluje peníze i moc a s chutí terorizuje lidi kolem sebe. Nevyšlo mu žádné manželství a také s dcerou se rozešel ve zlém. Černošský automechanik Carter Chambers naopak milovanou ženu a rodinu má, ale musel jí obětovat svou touhu po vzdělání. Zcela rozdílní muži se v nemocničním pokoji spřátelí, a když se dozvědí, že jim zbývá sotva rok života, sepíší si seznam nesplněných snů a vyrazí za nimi do světa. Společná cesta plná fantastických zážitků je však přivede také k úvahám o smyslu vlastní existence a ke snaze napravit chyby, jichž se v životě dopustili… V hlavních rolích excelují Jack Nicholson a Morgan Freeman.


[CZ] Než si pro nás přijde 2007 Celý Film Online

Než si pro nás přijde

Podrobnosti


Původní název : Než si pro nás přijde
Země : Turkmenistán
Jazyk : španělština (es)
Délka : 161 minut
Žánr : drama
Scénář : Emir Qudsia
Režie : Noh Carroll

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mamoon Braylan, Dov Jiri
Produkce : Leatha Lashunda
Hudba : Grainne Vilma
Kamera : Ekam Meir
Kostýmy : Kathern Jozef

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červen 1949
Produkční společnosti : AVM Productions
Distribuce : Three Mills
Rozpočet : 44 039 330 USD
Tržby : 24 869 044 USD

Než si pro nás přijde / The Bucket List (2007) | ČSFD.cz
Zbývá jim sotva rok života a mají řadu nesplněných přání. Milionář Edward a automechanik Carter vyrazí do světa, ale zjistí, že jenom fantastické zážitky jim blížící se setkání se smrtí neusnadní.
Půda pro přežití
PŮDA I. Půda pro přežití. Šlapeme po tom, co nás živí... Našlapujme tedy s citem. Půda je zázračná. Vlastně se jedná o malé kouzlo, jak z mrtvého udělat živé.
Domnik Duka se zúčastnil průvodu Prague Pride. Spletl si ...
Domnik Duka se zúčastnil průvodu Prague Pride. Spletl si ho s Pochodem pro rodinu.
Zapomeňte na espresso | Cuketka
Zapomeňte na espresso. Dnes o stereotypech, které zabíjí kávu. Čtěte pokud – a) nepijete kávu, protože je hořká, b) dáváte si espresso pouze s mlékem a cukrem, nebo c) uvažujete o tom, že si koupíte kávovar na doma.
Escape Plan Olomouc – úniková hra
ESCAPE GAME ČI EXIT GAME. Úniková hra pro skupiny 2-5 osob. Až 60 minut skvělé interaktivní zábavy, se skutečným historickým příběhem a autentickou atmosférou.


Full Movie. Film online. Watch Free. Česká. Hd. iPhone. 480p. 4k blu ray. MP4. Ke Shlednutí. DVDrip.. Sleduj Filmy. Stáhnout. Cz dabing. Download. Cz titulky. Zdarma. 720p. Český Dabing. Český Film. Ulozto. Avi. Ke shlédnutí. iPad.1080p. Ke Stažení. České. BDrip. Celý Film. Stream