Thursday, February 15, 2018

[CZ] Romeo a Julie 1996 Celý Film Online

cz Romeo a Julie 1996 Celý Film Online

★★★★☆

Romeo a Julie má skóre 5,8 z 10, na základě 0506 recenzí



Jaký by byl Romeo, kdyby se narodil v dnešní přetechnizované době? A co na to panensky čistá láska Julie ve světě neřestí a násilí? Mohl by jejich vztah vůbec přečkat věky, jak o tom vypráví William Shakespeare? Podívejte se na dávný příběh, který scénárista posunul o pár set let blíže atomovému věku. Nenechte se zaskočit, že místo romantických altánů, majestátných rób a ušlechtilých kordů jsou kulisami benzínové pumpy, kožené bundy a plné zásobníky pistolí. Skvělé výkony herců, nádherná hudba a ohňostroj světel vás přimrazí ke křeslu a zanechá tam někde uvnitř nesmazatelnou stopu.


[CZ] Romeo a Julie 1996 Celý Film Online

Romeo a Julie

Více informací


Původní název : Romeo a Julie
Země : Omán
Jazyk : kabiye (kbp)
Délka : 153 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Lexon Shehzadi
Režie : Forrest Heulyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Nada, Anam Ramez
Produkce : Tharanya Maithili
Hudba : Enara Anton
Kamera : Zuhaa Zaib
Kostýmy : Kamilah Habeebah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. červen 1982
Produkční společnosti : Shavick Entertainment
Distribuce : CBS Films
Rozpočet : 74 693 357 USD
Tržby : 18 329 544 USD

Romeo a Julie – Wikipedie
Postavy. Hlavními postavami milostného dramatu jsou dva mladí dospívající lidé, chlapec Romeo a dívka Julie, kteří tvoří ústřední mileneckou dvojici. Julii je v době, kdy pozná Romea, pouhých čtrnáct let a představuje typ mladé a naivní dívky, která propadne romantickým představám o lásce a bláznivě se zamiluje do ...
Romeo, Julie a tma – Wikipedie
Romeo, Julie a tma je tragická novela Jana Otčenáška, vydaná roku 1958, z prostředí okupace Československa za druhé světové války, konkrétně v období heydrichiády.
William Shakespeare - Romeo a Julie (50) | Čtenářský deník ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Romeo a Julie (50) (William Shakespeare) - • literární druh: drama • literární žánr: tragédie STRUČNĚ O AUTOROVI: William Shakespeare byl...
William Shakespeare - Romeo a Julie (3) | Čtenářský deník ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Romeo a Julie (3) (William Shakespeare) - Tato kniha, kterou jsem četla, byla o nepřátelství dvou rodů - Monteků (Romeo) a Kapuletů (Julie).
Romeo a Julie.pdf | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Full Movie. 720p. Ke Shlednutí. Watch Free. 4k blu ray. Cz dabing. Ke Stažení. Film online. Český Film. Ke shlédnutí. Hd. iPhone. Cz titulky. MP4. DVDrip. Zdarma. 480p. Český Dabing. Avi. Celý Film. Stáhnout. iPad. Ulozto. Sleduj Filmy. BDrip.1080p. České. Download. Česká. Stream.