Thursday, February 15, 2018

[CZ] Atlantida: Tajemná říše 2001 Celý Film Online

cz Atlantida: Tajemná říše 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Atlantida: Tajemná říše má skóre 5,1 z 10, na základě 4053 recenzí



Mladý vědec Milo je přímo posedlý myšlenkou, že objeví tajemnou říši, která kdysi zmizela hluboko v mořských vlnách. Do ruky se mu dostane starý deník, který přesně popisuje cestu do Atlantidy. Milo nalezne i investora a expedice za tajemstvím může začít.


[CZ] Atlantida: Tajemná říše 2001 Celý Film Online

Atlantida: Tajemná říše

Více informací


Původní název : Atlantida: Tajemná říše
Země : Somálsko
Jazyk : laghu
Délka : 160 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Tavian Julius
Režie : Divyan Shira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Conaill Eashar, Ranae Ashdeep
Produkce : Ultan Delsa
Hudba : Alexia Candyce
Kamera : Yessenia Hodo
Kostýmy : Dorna Zahirah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. srpen 1902
Produkční společnosti : Thanhouser Company
Distribuce : Pathé
Rozpočet : 76 450 288 USD
Tržby : 44 483 161 USD

Michael J. Fox – Wikipedie
Michael Andrew Fox (* 9. června 1961, Edmonton) je kanadský herec, který se proslavil zejména svou rolí v trilogii Návrat do budoucnosti.. Jeho původní jméno je Michael Andrew Fox, prostřední iniciálu „J“ přijal jako poctu herci Michaelovi J. Pollardovi.
James Newton Howard | ČSFD.cz
James Newton Howard se narodil 9. června 1951 v Los Angeles v Kalifornii. Již ve čtyřech letech začal hrát na klavír a navštěvoval symfonické koncerty, kde hrála na klasickou violu jeho babička.
Seznam animovaných filmů Walt Disney Animation Studios ...
Seznam zahrnuje více než 50 celovečeních animovaných filmů pocházejících z Walt Disney Animation Studios, divize společnosti The Walt Disney Company, které jsou označovány za takzvanou animovanou klasiku tohoto studia.
Vesmírné paprsky odhalily novou komoru Velké Pyramidy v ...
Kosmické paprsky možná právě odhalily skrytou komoru uvnitř nejslavnější Egyptské pyramidy. Mezinárodní tým pod vedením Kunihiro Morishima na univerzitě Nagoya v Japonsku použil mionů (mion – z řeckého písmene „mí“, kterým je označován, anglicky muon), vysoko-energetických částic vzniklých kolizí kosmických ...
TOP 10 nejúžasnějších archeologických objevů v roce 2017 ...
Nastal čas ohlédnout se za rokem 2017 a probrat se četnými archeologickými nálezy, které v tomto roce byly učiněny a vybrat z nich 10 nejvíce fascinujících, hodných zapamatování.


České. Stáhnout. Zdarma. Sleduj Filmy. 720p. BDrip. Ke Stažení. 480p. Ke shlédnutí.1080p. Download. Full Movie. Ke Shlednutí. iPhone. Ulozto. DVDrip. Celý Film. Avi. Stream.. Cz titulky. Cz dabing. Český Dabing. Watch Free. Hd. Český Film. 4k blu ray. MP4. Česká. Film online. iPad