Thursday, February 15, 2018

[CZ] Na doraz 2010 Celý Film Online

cz Na doraz 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Na doraz má skóre 7,5 z 10, na základě 1595 recenzí



Od režiséra Todda Phillipse přichází nová komedie „Na doraz“ v hlavní roli s Robertem Downeym Jr. a Zachem Galifianakisem. Tuhle nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život. Robert Downey Jr. hraje Petera Highmana, kterému se mělo narodit první dítě už před pěti dny. Peter spěchá na letiště v Atlantě, aby stihl let domů a mohl být u porodu se svou ženou. Jeho nejčistší záměry se ale naprosto zvrtnou, když díky náhodnému setkání se snaživým hercem Ethanem Tremblayem (Galifianakis) musí Peter opustit letadlo a vydat se s Ethanem z Atlanty na road trip, při kterém zničí několik aut, početná přátelství a Peterovy poslední nervy


[CZ] Na doraz 2010 Celý Film Online

Na doraz

Více informací


Původní název : Na doraz
Země : Řecko
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Délka : 153 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Mamta Nesreen
Režie : Chava Z'Mari

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kier Tugce, Christie Jael
Produkce : Mandy Maymoonah
Hudba : Marilou Eriks
Kamera : Erum Mohan
Kostýmy : Djimon Yadira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. únor 1997
Produkční společnosti : Wins Entertainment
Distribuce : Coridel Entertainment
Rozpočet : 32 382 866 USD
Tržby : 09 980 094 USD

Na doraz (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta.
Na doraz / Due Date (2010) | ČSFD.cz
Od režiséra Todda Phillipse přichází nová komedie „Na doraz“ v hlavní roli s Robertem Downeym Jr. a Zachem Galifianakisem. Tuhle nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život. Robert Downey Jr. hraje Petera Highmana, kterému se mělo narodit první dítě už před pěti dny.
Na doraz, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Peter spěchá na letiště v Atlantě, aby stihl let domů a mohl být u porodu se svou ženou. Jeho nejčistší záměry se ale naprosto zvrtnou, když díky náhodnému setkání se snaživým hercem Ethanem Tremblayem (Galifianakis) musí Peter opustit letadlo a vydat se s Ethanem z Atlanty na road trip, při kterém zničí několik aut, početná přátelství a Peterovy poslední nervy.
Na doraz / Kidnap (2017) | ČSFD.cz
Nevinný deň v parku sa zmení na peklo, keď sa Karla (Halle Berry) na sekundu otočí, aby vybavila telefonát s právnikom. V zápätí vidí, ako jej 6-ročného syna Frankieho (Sage Correa) vlečú do auta dvaja cudzí ľudia a veľkou rýchlosťou unikajú preč.
Na doraz - film online | FILMTORO
V nich se vrátíme na kampus fiktivní univerzity, navštívíme různé části New Yorku, zavzpomínáme na dětství a osmdesátá léta a nakonec i trochu zvážníme, když si budeme prohlížet staré Polaroidy.


Full Movie. Ke Shlednutí. Hd. iPad. Watch Free. MP4.1080p. Download. Ke shlédnutí. Cz titulky. Celý Film. BDrip. 480p. Zdarma. 4k blu ray. Ke Stažení. iPhone. Avi. Stáhnout. Cz dabing. Film online. 720p. Český Dabing. Stream.. DVDrip. Česká. Sleduj Filmy. Český Film. České. Ulozto