Thursday, February 15, 2018

[CZ] Andrew - člen naší rodiny 1999 Celý Film Online

cz Andrew - člen naší rodiny 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Andrew - člen naší rodiny má skóre 5,1 z 10, na základě 8212 recenzí



Jako většina lidí v budoucnosti, také Richard Martin koupil pro svou rodinu domácího robota. Ten jejich, nový model s označením NDR-114, dostal jméno Andrew a zpočátku nikdo netušil, jaký unikát představuje a jak moc ovlivní život celé rodiny. Na rozdíl od ostatních robotů mu to myslí, má smysl pro humor, je schopen cítit a vnímat krásu, rychle se učí a je překvapivě kreativní. Z výkonného služebníka se postupně stává miláčkem rodiny, zejména malé Amandy, která se ho zpočátku bála a neměla ho ráda.


[CZ] Andrew - člen naší rodiny 1999 Celý Film Online

Andrew - člen naší rodiny

Podrobnosti


Původní název : Andrew - člen naší rodiny
Země : Zambie
Jazyk : čeke holo
Délka : 140 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Cortnie Khadejia
Režie : Jatinder Aubree

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aneirin Tabasum, Sheindel Aaqib
Produkce : Tohura Iyana
Hudba : Shonta Saiya
Kamera : Eun Marijus
Kostýmy : Omran Hannaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1949
Produkční společnosti : Globo Filmes
Distribuce : Xstream Pictures
Rozpočet : 73 080 994 USD
Tržby : 15 974 041 USD

Sabina Remundová – Wikipedie
Život. Sabina Remundová pochází z umělecky založené rodiny. Její matka je slavná česká herečka Iva Janžurová a otec Stanislav Remunda byl divadelní režisér a příležitostný herec.
A.I. Umělá inteligence / Artificial Intelligence: AI (2001 ...
Výprava do světa, ve kterém roboti mají své sny a touhy. V blízké budoucnosti nastala doba, kdy přírodní zdroje pomalu docházejí a technologie naopak nezadržitelně expanduje.
Percy Jackson: Zloděj blesku – Wikipedie
Percy Jackson je americko - kanadský film Chrise Columbuse na motivy úspěšné knižní série Ricka Riordana Percy Jackson a Olympané.Pokračování je plánováno na 8. srpna 2013.
ZPRÁVY :: Benjamin Fulford CZ
23-01-17. Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího Společnosti Bílého Draka. Nyní, když byl formálně instalován Trumpův režim, může začít skutečná bitva o budoucnost planety Země v plné vážnosti.
Já, robot / I, Robot (2004) | ČSFD.cz
Chicago rok 2035. Nedaleká budoucnost, ve které jsou roboti přirozenou součástí lidského života. Hlavní postava detektiv Del Spooner (Will Smith) začně vyšetřovat podezřelé úmrtí svého dlouholetého přítele doktora Milese Hogenmillera.


720p. Ke Shlednutí. DVDrip. MP4. Watch Free. Avi. Full Movie. 480p. BDrip. Download. 4k blu ray.1080p. iPad.. Film online. Český Dabing. Celý Film. Česká. Ke Stažení. Hd. Český Film. Ulozto. Cz dabing. Zdarma. iPhone. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. České. Cz titulky. Stream. Stáhnout