Thursday, February 15, 2018

[CZ] Riddick 2013 Celý Film Online

cz Riddick 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Riddick má skóre 5,0 z 10, na základě 9774 recenzí



Zrazen vlastními druhy a ponechán napospas smrti na pusté planetě. Riddick bojuje o přežití proti cizím predátorům a stává se silnějším a nebezpečnějším, než kdykoliv předtím. Brzy na to se lovci odměn z celé galaxie nevědomky stávají pěšáky v jeho plánu na cestě za pomstou. S jeho nepřáteli, přesně tam, kde je chce mít, rozpoutá Riddick brutální útok pomsty před návratem na svou rodnou planetu Furya, aby ji zachránil před zničením.


[CZ] Riddick 2013 Celý Film Online

Riddick

Více informací


Původní název : Riddick
Země : Kamerun
Jazyk : kurdština (ku)
Délka : 145 minut
Žánr : drama
Scénář : Zakiyah Kavneet
Režie : Leslie Kaydi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Unaysa Akhsa, Karamvir Akintayo
Produkce : Tameira Ameline
Hudba : Paz Glen
Kamera : Jermain Meia
Kostýmy : Ionie Anca

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. říjen 1959
Produkční společnosti : sisu production
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 53 285 622 USD
Tržby : 73 877 105 USD

Riddick (2013) | ČSFD.cz
Zrazen vlastními druhy a ponechán napospas smrti na pusté planetě. Riddick bojuje o přežití proti cizím predátorům a stává se silnějším a nebezpečnějším, než kdykoliv předtím.
Riddick: Kronika temna / The Chronicles of Riddick (2004 ...
RIDDICK (Vin Diesel) je na útěku před žoldáky. Na jeho hlavu je vypsána vysoká odměna a on se proti své vůli ocitá uprostřed nelítostného souboje.
Vin Diesel – Wikipedie
Vin Diesel, rodným jménem Mark Sinclair Vincent (* 18. července 1967, Alameda County, Kalifornie, USA), je americký herec, režisér, scenárista a producent.Svoji hereckou kariéru započal již v sedmi letech v newyorském divadle, ale jeho nejznámější rolí je Dominic Toretto ve filmové sérii Rychle a zběsile.
Feriha 43-44 (chybějící díl) - video | Online videa, 3gp ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
iPivovary - přehled a hodnocení pivovarů i minipivovarů
Portál iPivovary přináší mapu a hodnocení minipivovarů. Pomůžeme vám najít vhodný minipivovar pro vaší návštěvu, Pro příznivce fenoménu minipivovarů jsme připravili deník a mobilní aplikaci pro Android i iOS.


Download. Cz titulky. 480p. Hd. Celý Film. Stáhnout.. Český Film. Česká. Cz dabing. Ke Shlednutí. MP4. Sleduj Filmy. Zdarma. 720p. Ke Stažení. Stream. BDrip. iPad. Ke shlédnutí. České. Watch Free. Full Movie. Avi.1080p. 4k blu ray. iPhone. DVDrip. Český Dabing. Film online. Ulozto