Thursday, February 15, 2018

[CZ] Cesta do fantazie 2001 Celý Film Online

cz Cesta do fantazie 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Cesta do fantazie má skóre 7,0 z 10, na základě 5520 recenzí



Desetiletá Chihiro je obyčejná japonská holčička. Když se se svými rodiči vydává poprvé do nového bydliště, jejich auto zabloudí na opuštěnou lesní cestu, vedoucí k záhadnému tunelu. Chihiro i její rodiče se vydají dovnitř a objeví cosi, co považují za opuštěný lunapark. Rodiče podlehnou lákavé nabídce občerstvení v opuštěných stáncích, ale záhy se promění ve vepře. Chihiro se snaží najít pomoc a narazí na tajuplného chlapce jménem Haku. Ten ji seznámí s duchy, kteří v noci lunapark obývají a najde jí zaměstnání u Yubaby, staré čarodějnice s malým tělem a velkou hlavou, která provozuje obrovské lázně, kam si chodí odpočinout milióny pozemských bohů a jiných fantastických bytostí. Zde se skrývá jediná možnost, jak může Chihiro zrušit zakletí svých rodičů a vrátit se do lidského světa. (oficiální text distributora)


[CZ] Cesta do fantazie 2001 Celý Film Online

Cesta do fantazie

Podrobnosti


Původní název : Cesta do fantazie
Země : Kuvajt
Jazyk : unserdeutsch
Délka : 146 minut
Žánr : splatter
Scénář : Evellyn Dexie
Režie : Job Herschel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saan Zakariyyah, Juwayriah Lalita
Produkce : Kishani Pat
Hudba : Aras Hamdi
Kamera : Yisroel Alaiza
Kostýmy : Milly Ola

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. lednu 1937
Produkční společnosti : Star Films
Distribuce : Aashirvad Cinemas
Rozpočet : 79 938 903 USD
Tržby : 86 897 387 USD

Cesta do fantazie / Sen to Čihiro no kamikakuši (2001 ...
Cesta do fantazie je dobrodružný snímek, kde se nesvádějí bitvy, hlavní postava není nadaná nadpřirozenými schopnostmi, ani se zde nesváří dobro se zlem. Vyprávění o desetileté dívce, která se ocitne v roztodivném městě duchů, bůžků a strašidel, se obejde bez schémat a prvoplánových atrakcí sezónních animovaných hitů.
Cesta do fantazie (2001) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Desetiletá Chihiro je obyčejná japonská holčička. Když se se svými rodiči vydává poprvé do nového bydliště, jejich auto zabloudí na opuštěnou lesní cestu, vedoucí k záhadnému tunelu. Chihiro i její rodiče se vydají dovnitř a objeví cosi, co považují za opuštěný lunapark. Rodiče podlehnou lákavé nabídce občerstvení v opuštěných stáncích, ale záhy se ...
Cesta do fantazie – Wikipedie
Cesta do fantazie na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Cesta do fantazie (japonsky 千と千尋の神隠し Sen to Čihiro no kamikakuši) je jeden z nejznámějších japonských animovaných filmů vyrobených ve stylu anime.
Cesta do fantazie, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Cesta do fantazie (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Cesta do fantazie. Desetiletá Chihiro je obyčejná japonská holčička. Když se se svými rodiči vydává poprvé do nového bydliště, jejich auto zabloudí na opuštěnou lesní cestu, vedoucí k záhadnému tunelu.


1080p. MP4. Cz titulky. DVDrip. Avi. Ke Shlednutí. Ulozto. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. 720p. iPad. iPhone. Stream. Zdarma. Ke Stažení. BDrip. Download.. Hd. Full Movie. Celý Film. Film online. 4k blu ray. Cz dabing. České. 480p. Watch Free. Český Film. Český Dabing. Česká