Monday, November 6, 2017

[CZ] Zápisník jedné lásky 2004 Celý Film Online

cz Zápisník jedné lásky 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Zápisník jedné lásky má skóre 6,3 z 10, na základě 9018 recenzí



Ve snímku Zápisník jedné lásky předčítá starý muž ze svého vybledlého zápisníku ošetřovatelce (Gena Rowlands) v sanatoriu příběh o jediné ženě svého života. Ve filmu se přenášíme do minulosti a sledujeme životy dvou mladých lidí ze Severní Karolíny, kteří pocházejí z naprosto odlišného prostředí, Allie (Rachel McAdams) a Noaha (Ryan Gosling). Ačkoliv Allie byla vychována v nádherném přepychovém jižanském domě a Noah vyrostl v chudém stavení, na jehož prahu džemovali hudebníci, nic mladé dvojici nezabrání v tom, aby spolu nestrávili jedno nádherné léto předtím než je odloučí nejprve rodiče, a poté první světová válka. Když se vojáci po válce vrátí domů, všechno je jinak. Allie je zasnoubena s úspěšným podnikatelem a Noah žije sám se svými vzpomínkami ve 200 let starém domě, který nádherně restauruje. Když však Allie zahlédne v místních novinách článek o Noahově práci, ví, že ho musí vyhledat a rozhodnout se jednou provždy, zda-li poslechnout své srdce nebo rozum.


[CZ] Zápisník jedné lásky 2004 Celý Film Online

Zápisník jedné lásky

Podrobnosti


Původní název : Zápisník jedné lásky
Země : Kamerun
Jazyk : irština (ga)
Délka : 169 minut
Žánr : parodie
Scénář : Reid Carolann
Režie : Adisa Tiffiny

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saaraa Bunny, Alyn Nnanna
Produkce : Maxx Lanya
Hudba : Yishai Kavan
Kamera : Naa'Il Falaq
Kostýmy : Eliza Sequoia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. lednu 1905
Produkční společnosti : Shochiku
Distribuce : Hari Om
Rozpočet : 71 616 156 USD
Tržby : 55 345 074 USD

Rachel McAdams | ČSFD.cz
Lze s úspěchem tvrdit, že se kanadská rodačka připravovala na dráhu herečky celý svůj život. Poprvé ochutnala, jak chutná herectví ve svých sedmi letech.
Stanislav Rudolf
Stanislav RUDOLF * 16. 2. 1932, Jičín Prozaik, scenárista, autor knih pro děti a mládež Narodil se v rodině dělníka a železničáře.
Hitparáda nejlepších milostných scén ve filmech! Při které ...
Bojíte se pomalu i nadechnout, cítíte v celém těle chvění a nevíte, jestli máte zavřít oči, protože se tak trochu stydíte, anebo je nechat otevřené, protože na to prostě nelze nekoukat. Ano, tyhle milostné scény jsou opravdu tolik přesvědčivé!
James Marsden | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Váhy | Váhy | Západní horoskop | Horoskopy.blesk.cz
Váhy - Ve vztazích si povedete velmi dobře a je vám přáno prožívat veškeré atributy lásky. S Venuší na své straně cítíte vzájemné souznění s opačným pohlavím a dokážete přitahovat jako magnet. Vaše spřízněná planeta vám totiž dodává neodolatelnou svůdnost.


Avi. Český Film. Stream. Stáhnout. Ke shlédnutí. Zdarma. Český Dabing. DVDrip. Hd. Celý Film. Ke Stažení. Ulozto. Film online. Ke Shlednutí. Watch Free. MP4.1080p. iPhone. Full Movie. Sleduj Filmy. Download. 4k blu ray. BDrip. České. 480p. Cz titulky.. Česká. iPad. 720p. Cz dabing