Monday, November 6, 2017

[CZ] Řidič slečny Daisy 1989 Celý Film Online

cz Řidič slečny Daisy 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Řidič slečny Daisy má skóre 6,4 z 10, na základě 5989 recenzí



Pro Daisy, bohatou a tvrdohlavou americkou židovku, která je už příliš stará na to, aby mohla řídit auto, najímá syn v padesátých letech 20. století, kdy se v ulicích i politice opět řeší rasové spory, černošského šoféra. Do rodiny přichází Hoke a musí si před Daisy, která předstírá, že ho nepotřebuje, svou pozici obhájit. Hoke nemůže pochopit její izolovanost od světa a neschopnost uchopit společenské změny. Ona zase nedokáže pochopit, proč jsou lidé jako Hoke neustále rozhořčeni... Až ve chvíli, kdy jde slečna Daisy do domova důchodců a Hoke je už moc starý na to, aby ji vozil, si oba dva uvědomí, jak moc se měli rádi a jakými dobrými přáteli byli...


[CZ] Řidič slečny Daisy 1989 Celý Film Online

Řidič slečny Daisy

Podrobnosti


Původní název : Řidič slečny Daisy
Země : Albánie
Jazyk : samojština (sm)
Délka : 142 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Queenie Celsa
Režie : Baheer Shaindy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ellieann Leontine, Cardell Isahak
Produkce : Raeesa Rafiah
Hudba : Daisee Hudaifa
Kamera : Sammar Talyssa
Kostýmy : Saaniyah Laraine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1939
Produkční společnosti : Victor Studios
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 44 307 946 USD
Tržby : 27 437 617 USD

Oscar za nejlepší film – Wikipedie
Cena Akademie za zásluhy (Academy Award of Merit) za nejlepší film je jednou z cen, kterou každoročně uděluje americká Akademie filmového umění a věd za nejlepší filmové počiny roku.
Četa (film) – Wikipedie
Četa (anglicky Platoon) je americký válečný film, který v roce 1986 natočil režisér Oliver Stone.Film získal v roce 1986 Oscara v kategorii Nejlepší film.. Film je součástí Stoneovy vietnamské trilogie spolu s filmy Narozen 4. července (1989) a Nebe a země (1993).
Hans Zimmer | ČSFD.cz
Hans Florian Zimmer se narodil 12. září roku 1957 v německém Frankfurtu nad Mohanem. Během dospívání se přesunul do Londýna, kde navštěvoval školu Hurtwood House.
Martin Luther King | ČSFD.cz
Dr. Martin Luther King Jr. byl americký baptistický kazatel, který se narodil 15. ledna 1929 v Atlantě v Georgii.Byl jedním ze tří dětí reverenda Martina Luthera Kinga seniora a jeho manželky Alberty Williams Kingové.
Filmová kritička Mirka Spáčilová v číslech | Michal Blaha
Když umíráš a proběhne ti celý život před očima, přijde Mirka Spáčilová a dá tomu 60 % Tohle mě vždycky zajímalo. Dává opravdu Mirka Spáčilová jenom 60 %?


Ulozto.1080p. Cz titulky. Stáhnout. Ke Shlednutí.. Zdarma. 480p. Hd. Sleduj Filmy. iPad. Česká. Stream. Film online. BDrip. DVDrip. České. Download. Cz dabing. iPhone. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Film. Celý Film. 4k blu ray. MP4. Avi. Ke Stažení. Český Dabing. Watch Free. 720p