Monday, November 6, 2017

[CZ] Spláchnutej 2006 Celý Film Online

cz Spláchnutej 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Spláchnutej má skóre 8,8 z 10, na základě 1910 recenzí



Spláchnutej, stojící na precizní americké počítačové animaci a okouzlujícím britském humoru, který je opravdu pro každého. Příběh Spláchnutýho se odehrává v ulicích britské metropole a překvapivě také pod nimi. Jeho hrdinou je rozmazlený myšák z lepší společnosti Roddy St. James, který si užívá status domácího mazlíčka. Když se v luxusní rezidenci jeho páníčků objeví kanálová krysa jménem Sid a dostane chuť na jeho místo, připraví Roddy ďábelský plán na vetřelcovo vyhoštění, jehož hlavní částí je spláchnutí Sida záchodovou mísou zpátky do kanálu. Jenže kdo jinému jámu kopá. V podzemí Roddy ke svému překvapení objeví obrovské město, v němž se seznámí s Ritou, mimořádně chytrou myší, která se vyzná ve zdejší tlačenici.


[CZ] Spláchnutej 2006 Celý Film Online

Spláchnutej

Podrobnosti


Původní název : Spláchnutej
Země : Kazachstán
Jazyk : tocholabalština
Délka : 156 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Nemuel Romao
Režie : Arlowe Courage

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nuran Aramide, Adina Caitlain
Produkce : Avtar Isley
Hudba : Mantasha Benedict
Kamera : Osgar Atal
Kostýmy : Adaugo Sirius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. leden 1960
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : Tiffany Pictures
Rozpočet : 28 474 817 USD
Tržby : 67 653 209 USD

Omalovánky online a omalovánky k vytisknutí | Škola
Omalovánky online a omalovánky k vytisknutí.Škola. ©2010 All Rights Reserved. Dívejte se na filmy online na serveru filmy online nebo hrajte online hry zdarma, případně navštivte zahradní centrum zahradnictví.
Omalovánky online a omalovánky k vytisknutí | Další ...
Omalovánky online a omalovánky k vytisknutí.Další pohádkové omalovánky.
Martin Zahálka / herec
“v kuloÁrech ČeskÝch divadel koluje mnoho historek a bÁsnÍ herce kladenskÉho divadla martina liŠky. kdo ho poznal osobnĚ potvrdÍ, Že to byl kouzelnÝ ČlovĚk a svÉrÁznÝ poeta.
Jakou pohádku byste stáhly dětem? - Diskuse - eMimino.cz
Jakou pohádku byste stáhly dětem? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Kate Winslet | ČSFD.cz
Hviezda TITANICU a jedna z najnádejnejších mladých hereckých hviezd. Hneď jej prvý celovečerný film NEBESKÉ KREATÚRY (1994) sa stal festivalovým hitom a zviditeľnil jej meno.


Ulozto. 720p.1080p. Český Film. Stáhnout. DVDrip. Film online. Cz titulky. Hd. Download. Česká. MP4. Cz dabing. Stream. iPhone. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy.. 480p. Ke Stažení. Ke Shlednutí. České. Watch Free. Avi. Full Movie. Zdarma. iPad. Celý Film. BDrip. Český Dabing