Monday, November 6, 2017

[CZ] Edith Piaf 2007 Celý Film Online

cz Edith Piaf 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Edith Piaf má skóre 6,0 z 10, na základě 4151 recenzí



Narodila se na chodníku, vyrůstala v nevěstinci, vydělávala si pouličním zpěvem... Přesto se z ní stala světoznámá hvězda první velikosti. Život Edith Piaf (vlastním jménem Edith Giovanna Gassion) byl bojem o hudbu, přežití a lásku. Její magický hlas, vášeň a přátelství s hvězdami její doby (Marlene Dietrich, Jean Cocteau, Yves Montand aj.) jí od dětství v chudobě přivedlo k obdivu celého světa. Žila vždy naplno a "ničeho nelitovala...". Díky své neuvěřitelně silné vůli a neobyčejnému nadání se vypořádala s tragickým osudem a její sen z dětství se stal skutečností. "Jednou budu bohatá, budu samé prachy. Budu mít bílý auťák a černého šoféra." Nechtěla dát světu šanci na ni zapomenout a povedlo se jí to beze zbytku. "Velcí umělci nepatří jen jedné generaci, zůstávají tu napořád."


[CZ] Edith Piaf 2007 Celý Film Online

Edith Piaf

Více informací


Původní název : Edith Piaf
Země : Turkmenistán
Jazyk : michif
Délka : 140 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Ryley Stacee
Režie : Niha Amaanah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Vanita Aylah, Krishav Philbert
Produkce : Shanya Kingston
Hudba : Ishrat Cairo
Kamera : Sarjun Sirisha
Kostýmy : Laurens Allysia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1959
Produkční společnosti : American Zoetrope
Distribuce : Appetite Production
Rozpočet : 75 871 753 USD
Tržby : 34 392 426 USD

Édith Piaf – Wikipedie
Édith Piaf (19. prosince 1915 Paříž – 10. října 1963 Grasse), vlastním jménem Édith Giovanna Gassion, známá pod pseudonymem Vrabčák (La Môme Piaf) byla světoznámá a oblíbená francouzská šansoniérka.
Edith Piaf / Môme, La (2007) | ČSFD.cz
Narodila se na chodníku, vyrůstala v nevěstinci, vydělávala si pouličním zpěvem... Přesto se z ní stala světoznámá hvězda první velikosti. Život Edith Piaf (vlastním jménem Edith Giovanna Gassion) byl bojem o hudbu, přežití a lásku.
Musicalnet.cz - Edith Piaf zpívá stále ... a česky!
Webové stránky věnované hudebnímu divadlu, muzikálům, operetě a dalším činnostem
Édith Piaf - Non,Je ne regrette rien - text, překlad ...
Videoklip, překlad a text písně Non,Je ne regrette rien od Édith Piaf. Non! rien de rien Non! Je ne regrette rien..
Vrabčák a anděl | Městské divadlo Brno
Edith a Marlene. Edith Piaf a Marlene Dietrich. Dvě velká jména světového šoubyznysu. První si svět podmanila svým zpěvem, dojemným životním příběhem a nenápadným zjevem, druhá okouzlovala svou krásou, elegancí, uhrančivým pohledem a byla jednou z prvních evropských, respektive německých hereček, která se dokázala ...


Watch Free. Hd. Zdarma. Ulozto. 480p.. Český Dabing. Film online. Ke Shlednutí. Stream.1080p. 720p. 4k blu ray. Celý Film. BDrip. Download. Ke shlédnutí. České. Full Movie. Cz titulky. Cz dabing. Český Film. Sleduj Filmy. DVDrip. iPad. MP4. Stáhnout. Avi. iPhone. Ke Stažení. Česká