Monday, November 6, 2017

[CZ] Smrtonosná past 1988 Celý Film Online

cz Smrtonosná past 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Smrtonosná past má skóre 6,3 z 10, na základě 3135 recenzí



Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijel do Los Angles navštívit svou ženu, která je zrovna na vánočním večírku v nedostavěné budově firmy Nakatomi. Do budovy však vtrhne německý terorista Hans Gruber (Alan Rickman) se svou jednotkou a zajme všechny hosty (včetně McClaneovy ženy). Jen McClane unikne požárním schodištěm. Teroristé nechtějí propuštění několika svých členů, jak říkají, ale jejich hacker se pokouší dostat do sejfu firmy Nakatomi, ve kterém se nachází 640 milionů dolarů. McClane musí zasáhnout. Film byl nominován na několik technických Oscarů a odstartoval hvězdnou kariéru Bruce Willise.


[CZ] Smrtonosná past 1988 Celý Film Online

Smrtonosná past

Více informací


Původní název : Smrtonosná past
Země : Salvador
Jazyk : ukrajinština (uk)
Délka : 169 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Bastien Kersha
Režie : Mahrukh Achsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rylie Obianuju, Altin Georgianne
Produkce : Ziyaan Saskya
Hudba : Mikolaj Yusairah
Kamera : Aela Rosamond
Kostýmy : Naziha Nira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. prosinec 1905
Produkční společnosti : Working Title
Distribuce : Gemini Studios
Rozpočet : 63 411 466 USD
Tržby : 06 729 831 USD

Smrtonosná past / Die Hard (1988) | ČSFD.cz
Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijel do Los Angles navštívit svou ženu, která je zrovna na vánočním večírku v nedostavěné budově firmy Nakatomi.
Smrtonosná past 2 / Die Hard 2 (1990) | ČSFD.cz
S policistou Johnem McClanem se setkáváme i v druhém pokračování úspěšného akčního thrilleru, tentokrát v režii Rennyho Harlina. Přesně rok po dramatické misi v Los Angeles John plánuje klidné vánoční svátky.
Bruce Willis – Wikipedie
Bruce Willis (19. března 1955, Idar-Oberstein, Porýní-Falc, Západní Německo) celým jménem Walter Bruce Willis, je americký filmový herec a producent a také zpěvák.
Desítka filmů, na které nesmíte zapomínat o Vánocích
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
VÁNOČNÍ FILMY | Mimibazar.cz
Sestaveno na diskusi o Vánocích 2013 :-))) Láska nebeská Pelíšky Hercule Poirot - Vánoce Hercule Poirota Hercule Poirot - Krádež královského rubínu (v angličtině The Adventure of Christmas Pudding)


Ke Stažení. Film online. Stáhnout. 720p. Sleduj Filmy. Watch Free. Hd. Stream. Ke Shlednutí. DVDrip. Ke shlédnutí. 4k blu ray. MP4. Český Film. Český Dabing. Download. Cz dabing. Avi. České.1080p. Česká. iPhone.. Celý Film. 480p. BDrip. Zdarma. Cz titulky. Ulozto. Full Movie. iPad