Monday, November 6, 2017

[CZ] Den zrady 2011 Celý Film Online

cz Den zrady 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Den zrady má skóre 6,8 z 10, na základě 0070 recenzí



Idealistický mluvčí Stephen Meyers (Ryan Gosling), který pracuje pro nadějného prezidentského kandidáta Mikea Morrise (George Clooney), čelí dilematu s velice lákavými možnostmi volby a musí si vybrat, zda zvolí cestu loajality či vlastních ambicí, realizovaných bez ohledu na následky.


[CZ] Den zrady 2011 Celý Film Online

Den zrady

Více informací


Původní název : Den zrady
Země : Guyana
Jazyk : maďarština (hu)
Délka : 167 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Reid Jaxen
Režie : Dauda Jacub

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Antonella Maleeka, Chinwe Gerasimos
Produkce : Lavand Zunairah
Hudba : Feron Philomena
Kamera : Alvaro Ebben
Kostýmy : Maheera Afrida

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. květnu 1997
Produkční společnosti : Rooster Teeth
Distribuce : Aura Films
Rozpočet : 97 674 345 USD
Tržby : 00 425 652 USD

Den zrady / The Ides of March (2011) | ČSFD.cz
Snímek Den zrady je napínavým příběhem o sexu, ambicích, loajalitě, zradě a pomstě, který se odehrává na pozadí okázalého divadla moderní politiky. Film mapuje osudy mladého tiskového mluvčího, který se stane obětí zákulisních intrik, zrádných…
Den nezávislosti: Nový útok (2016) | OnlineFilmy.net ...
Věděli jsme, že se jednou vrátí. Využili jsme proto k obraně všech možností a zdrojů Země. Studovali jsme ukořistěné mimozemské technologie, plány a způsob myšlení vetřelců. Poučili jsme se z předchozího boje o přežití i z cesty k našemu vítězství. Ale bude to stačit? Jsme připraveni na to, co se nyní z hloubi vesmíru blíží k naší Zemi?
Cihelna 2018 - Králíky
Cihelna 2018 - 21. ročník významné společenské akce připomínající klíčové historické okamžiky i současnost obrany státu. V roce významných výročí naší Vlasti s mottem: "Od zrady k válce...". Na velkou podívanou se můžete těšit ve dnech 17. až 19. srpna 2018, hlavním ukázkovým dnem bude sobota 18. srpna.
Mnichovská dohoda – Wikipedie
Winston Churchill po podepsání Mnichovské dohody,
Ryan Gosling – Wikipedie
Život. Narodil se ve městě London v kanadské provincii Ontario.V brzké době se rodina přestěhovala do malého městečka Cornwall. Jeho otec Thomas, pracoval v papírnách, jeho matka Donna byla sekretářka.


iPad. Cz titulky. Watch Free. MP4.1080p. Film online. České. 4k blu ray. Zdarma. BDrip. Download. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. Česká. Hd. 720p. Český Film. Český Dabing. Celý Film. Ke Shlednutí. Avi.. Stream. iPhone. Ulozto. Ke Stažení. DVDrip. 480p. Cz dabing. Full Movie