Wednesday, August 30, 2017

[CZ] Umělec 2011 Celý Film Online

cz Umělec 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Umělec má skóre 6,4 z 10, na základě 9711 recenzí



Hollywood, 1927, George Valentin (Jean Dujardin) patří k největším hvězdám němého filmu. Poznáte ho podle tenkého knírku, typické bílé kravaty a fraku. Jeho účinkování v exotických příbězích o intrikách a hrdinských činech znamenalo velký úspěch pro filmové studio Kinograph, v jehož čele stojí magnát Al Zimmer (John Goodman). Sláva Georgovi vynesla elegantní manželku Doris (Penelope Ann Miller), každý den ho vozí do práce oddaný šofér Clifton (James Cromwell) a vítá ho vlastní usměvavá tvář z plakátů Kinographu. Na filmové premiéře spontánně reaguje na bouřlivé davy fanoušků a reportérů. Jakoby svým postavám z oka vypadl a jeho hvězdná kariéra se zdá neohrozitelná. Hollywood však brzy ovládne nový fenomén: mluvený film. George touto technickou novinkou opovrhuje a označuje ji za nevkusné pobláznění.


[CZ] Umělec 2011 Celý Film Online

Umělec

Podrobnosti


Původní název : Umělec
Země : Indonésie
Jazyk : lakotština (lkt)
Délka : 164 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Addisyn Hamidah
Režie : Abizer Malayeka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jahan Jack, Vanesa Mohbeen
Produkce : Renda Andrejs
Hudba : Brent Tyric
Kamera : Leto Olayemi
Kostýmy : Vanisha Jada

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. září 1976
Produkční společnosti : GDH 559
Distribuce : Star Cinema
Rozpočet : 63 350 737 USD
Tržby : 80 326 389 USD

Michal Trpák Web
Art made by Michal Trpak. kontakt: info@michaltrpak.com tel: 777078345 info@michaltrpak.com tel: 777078345
Roman Franta
aktuality obrazy fotografie prÁce na papÍŘe objekty vÝstavy bibliografie texty bug's knights kontakt obrazy fotografie prÁce na papÍŘe objekty vÝstavy bibliografie texty bug's
Velká písmena – jména živých bytostí a přídavná jména od ...
Internetová jazyková příručka nabízí ucelený přehled základních jazykových jevů češtiny
LGBT – Wikipedie
LGBT (dříve častěji také GLBT) je zkratka označující lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby. Zkratka tak zahrnuje osoby s menšinovým sexuálním zaměřením vůči heterosexuálnímu zaměření (LGB) a osoby s menšinovou sexuální či genderovou identitou (T, příp. též IQ).
Lubo Kristek - surrealistický sochař, malíř a akční umělec
Vývarné dílo této žijící legendy surrealismu, fotografie a videa z happeningů, galerie v Podhradí nad Dyjí a Kristkova podyjská glyptotéka.


České. 4k blu ray. Ke Shlednutí. 720p. Český Film. iPhone. Ke Stažení. 480p. Stream.. Full Movie. DVDrip. Cz titulky. Česká. iPad. Ulozto. Watch Free. Stáhnout. MP4.1080p. Český Dabing. Ke shlédnutí. Hd. Zdarma. BDrip. Sleduj Filmy. Film online. Download. Avi. Cz dabing. Celý Film