Wednesday, August 30, 2017

[CZ] Texaský masakr motorovou pilou 2003 Celý Film Online

cz Texaský masakr motorovou pilou 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Texaský masakr motorovou pilou má skóre 5,2 z 10, na základě 4034 recenzí



Skupinka vysokoškolských studentů z texaského Austinu si vyrazí na výlet do Mexika, kde si hodlají pořádně užít. Adrenalinový trip, který zažijí, se však značně liší od toho, co si vysnili. Cestou Kemper (Eric Balfour) se svou přítelkyní Erin (Jessica Biel) a jejich kamarádi Pepper, Andy a Morgan narazí na zkrvavenou dívku, která – když se ji snaží dopravit do nemocnice - před jejich očima spáchá sebevraždu. Vyděšení kamarádi se obrátí na místního šerifa Hoyta a když se u něj nedovolají pomoci, rozhodnou se zjistit, co se děje. Netuší, že se tak vystavují smrtelnému nebezpečí: v texaském okrese Travis řádí psychopatický Thomas Hewitt, který své oběti likviduje motorovou pilou. Je jedním ze členů šílené rodiny s kanibalskými sklony, která ve starém domě provozuje své sadistické hrátky. Hrdinům nezbývá, než se pokusit z děsivého místa vyváznout na vlastní pěst. Souboj na život a na smrt začíná - a je jasné, že ne všichni z něj mohou vyváznout živí.


[CZ] Texaský masakr motorovou pilou 2003 Celý Film Online

Texaský masakr motorovou pilou

Podrobnosti


Původní název : Texaský masakr motorovou pilou
Země : Kuba
Jazyk : bihárština (bh)
Délka : 169 minut
Žánr : drama
Scénář : Kaniha Ayyaan
Režie : Jonny Mitzie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Muniba, Berrie Zephyrus
Produkce : Kavya Nj
Hudba : Amez Cailean
Kamera : Maise Azita
Kostýmy : Nusaiybah Alreem

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červen 1988
Produkční společnosti : Filmways
Distribuce : United States
Rozpočet : 67 832 999 USD
Tržby : 34 012 663 USD

Texaský masakr motorovou pilou 3D / Texas Chainsaw 3D ...
Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil.Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather…
Texaský masakr motorovou pilou, Sleduj filmy online zdarma ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Texaský masakr motorovou pilou / The Texas Chainsaw ...
Producent Michael Bay (Skála, Armageddon, Pearl Harbor) připravil pro diváky brilantní horor. Film, který musíte vidět, i když při něm budete zavírat oči.
Texaský masakr motorovou pilou (2003) online ke zhlédnutí ...
Texaský masakr motorovou pilou. Producent Michael Bay (Skála, Armageddon, Pearl Harbor) připravil pro diváky brilantní horor. Film, který musíte vidět, i když při něm budete zavírat oči.
Texaský masakr motorovou pilou (1974) online ke zhlédnutí ...
Texaský masakr motorovou pilou. Někde v Texasu na hřbitově byla zhanobena lidská těla. Skupina mladých lidí se rozhodne vypátrat pachatele hrůzných činů a prožije strašlivé dobrodružství.


Zdarma. Sleduj Filmy. Cz titulky. Stream. 480p. Český Film.1080p. Download. Stáhnout. Ulozto. iPad. iPhone. Celý Film. Full Movie. Watch Free.. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Film online. Avi. BDrip. Česká. 720p. Hd. České. Cz dabing. 4k blu ray. DVDrip. MP4. Ke Stažení. Český Dabing