Wednesday, August 30, 2017

[CZ] E.T. Mimozemšťan 1982 Celý Film Online

cz E.T.  Mimozemšťan 1982 Celý Film Online

★★★★☆

E.T. Mimozemšťan má skóre 7,7 z 10, na základě 9058 recenzí



Nedaleko předměstí Los Angeles přistála kosmická loď mimozemšťanů. Podivné postavičky se rozešly sbírat vzorky do okolí a jen jedna z nich se dostala až na kraj lesa. Okouzlena světly velkoměsta zapomněla na své poslání. Proto se nedostala včas na palubu a uvízla na naší planetě. Úkryt nalezl mimozemšťan v kůlně nejbližšího domu a tady ho objevil desetiletý Elliot, který ho představil i svým sourozencům. Stali se z nich kamarádi, ale tomu malému, kterému děti začaly říkat E.T., se strašně stýská po domově a chce stůj co stůj s těmi „svými“ navázat spojení. Nezdaří se a E.T. se rozstoná. V té době už je jeho úkryt vypátrán a nemocný mimozemšťánek se ocitne v rukou vědců. Z hodiny na hodinu chřadne až přístroje konstatují jeho smrt. Jen Elliotovi dá najevo, že tomu tak není a že se mu podařilo navázat kontakt s domovem. Dětem se podaří svého kamaráda ze vzdálené planety zachránit


[CZ] E.T. Mimozemšťan 1982 Celý Film Online

E.T.  Mimozemšťan

Podrobnosti


Původní název : E.T. Mimozemšťan
Země : Gambie
Jazyk : bung
Délka : 147 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Maisi Celsa
Režie : Arusa Raabiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alizeh Obiora, Dov Oly
Produkce : Raeesa Connor
Hudba : Krina Sabella
Kamera : Haritha Milli
Kostýmy : Varshini Orrie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. leden 1986
Produkční společnosti : Pol-ka
Distribuce : Marv Films
Rozpočet : 04 390 476 USD
Tržby : 77 952 130 USD

E.T. - Mimozemšťan / E.T.: The Extra-Terrestrial (1982 ...
Nedaleko předměstí Los Angeles přistála kosmická loď mimozemšťanů. Podivné postavičky se rozešly sbírat vzorky do okolí a jen jedna z nich se dostala až na kraj lesa.
E.T.-mimozemšťan-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
E. T. mimozemstan Cz 1982 (ENDIS).avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Kino kavárna ALFA: diskotéky, kino, zábava, akce
Odpoledne /nejen/ pro ženy. 15.5.2018. od 17 hodin. Kadeřnice Hanka, masáže s Mirkou, parafín na ruce... příjemné posezení při vínku či kávě.
Steven Spielberg – Wikipedie
Daniel Kotheschule , Frankfurter Rundschau , 2001


Cz dabing. Ke Stažení. Stream. iPad. Zdarma. 720p. Český Film. 480p. Ke Shlednutí. Česká. MP4. České. Cz titulky. 4k blu ray. Český Dabing. Full Movie. Film online. Hd. iPhone. Avi. Ulozto. Celý Film. Download. Watch Free. Ke shlédnutí. BDrip. Sleduj Filmy. DVDrip.. Stáhnout.1080p