Wednesday, August 30, 2017

[CZ] Čtyři pokoje 1995 Celý Film Online

cz Čtyři pokoje 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Čtyři pokoje má skóre 8,6 z 10, na základě 0694 recenzí



Tento povídkový snímek je dílem čtyř režisérů, kteří se v poslední době stali nejslavnějšími představiteli americké nezávislé kinematografie. Tvůrci natočili čtyři epizodické příběhy, odehrávající se o silvestrovské noci v pokojích jednoho losangeleského hotelu. Do každého příběhu (i pokoje) je zatažen novopečený hotelový sluha Ted. S osudovou nekompromisností se mladík stane důležitým aktérem různých podivných až bizarních událostí. Každý z režisérů napsal scénář své epizody a samozřejmě při realizaci uplatnil svou poetiku. Výsledkem je značně eklektická podívaná, v níž se různé styly a žánry střídají bez většího doplňujícího účinku.


[CZ] Čtyři pokoje 1995 Celý Film Online

Čtyři pokoje

Podrobnosti


Původní název : Čtyři pokoje
Země : Island
Jazyk : rétorománština (rm)
Délka : 165 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Luigi Ardit
Režie : Fasiha Jaslene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thandi Parris, Shabbir Niala
Produkce : Talise Beren
Hudba : Isobella Shafayat
Kamera : Fuaad Caetano
Kostýmy : Natalie Cornelius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červenec 1916
Produkční společnosti : Film4 Productions
Distribuce : Three Mills
Rozpočet : 09 697 478 USD
Tržby : 02 217 452 USD

Čtyři pokoje / Four Rooms (1995) | ČSFD.cz
Povídkový snímek ČTYŘI POKOJE je dílem čtyř režisérů, kteří se v poslední době stali nejslavnějšími představiteli americké nezávislé kinematografie.
Pokoje - Hotel Starý Mlýn - hotel-stary-mlyn.com
V našem hotelu nabízíme dvě kvalitativní úrovně ubytování: Standardní pokoje o velikosti 12–35 m 2 a počtem jedno až čtyři lůžka.; Nadstandardní pokoje – podkrovní – Superior a stylová studia s kuchyňkami v samostatném domku hned vedle hlavní budovy.
Pokoje - Theatre Hotel
Apartmá Junior Suite. Čtyři apartmány v nejvyšším patře hotelu vám dají všechen komfort, který potřebujete. Na 70 m 2 si užijete ložnici s obrovskými postelemi oddělenou od salonku, dvě WC a mramorem obloženou koupelnu.
Pokoje | Hotel Belaria
Ubytování v hotelu. Hotel Belaria Resort nabízí ubytování pro 100 osob. K dispozici je 12 jednolůžkových, 30 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje.
Pro rodiče - Pokoje - Hotel Peklo
Na patře se nachází 9 pokojů. Pokoje A11,A12 a A16,A17 mají společnou vstupní halu a sociální zázemí. Ostatní pokoje mají s vlastní sociální zázemí.


České. iPad. 480p. Zdarma. 720p.1080p. MP4. Český Dabing. Ke shlédnutí. Ulozto. DVDrip. Cz dabing.. Download. 4k blu ray. BDrip. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Hd. Stáhnout. iPhone. Stream. Česká. Film online. Ke Shlednutí. Full Movie. Cz titulky. Watch Free. Celý Film. Český Film. Avi