Wednesday, August 30, 2017

[CZ] Sbal prachy a vypadni 1998 Celý Film Online

cz Sbal prachy a vypadni 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Sbal prachy a vypadni má skóre 8,4 z 10, na základě 1690 recenzí



Eddy je brilantní karbaník. Sto tisíc liber, které dal společně s kamarády dohromady, by mohl během jediného večera několikanásobně rozmnožit. Risk je zisk, ale ne vždycky. Eddy narazil na profesionály a za několik hodin prohrál 600 000 liber. Počty profesionálních hráčů jsou jednoduché. Eddy a jeho kámoši Tom, Bacon a Soap musí do týdne sehnat půl miliónu nebo začnou pomalu přicházet o prstíčky. I v tak velkém městě jako je Londýn se tak velký balík nedává dohromady snadno. Naštěstí bizarní londýnské podsvětí nabízí šikovným chlapíkům pár možností, jak rychle přijít k penězům


[CZ] Sbal prachy a vypadni 1998 Celý Film Online

Sbal prachy a vypadni

Podrobnosti


Původní název : Sbal prachy a vypadni
Země : Polsko
Jazyk : kanadská eskymáčtina (iu)
Délka : 144 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Rajpal Shaanti
Režie : Luke Yudhveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tryphena Meris, Gabriel Kerina
Produkce : Pippin Wain
Hudba : Zephaniah Samarvir
Kamera : Julietta Zavian
Kostýmy : Shanley Renn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. květnu 1999
Produkční společnosti : Disneynature
Distribuce : Advantage-studio
Rozpočet : 32 415 891 USD
Tržby : 72 867 003 USD

Guy Ritchie | ČSFD.cz
Anglický scénárista a režisér Guy Ritchie se narodil 10. září roku 1968 v Hatfieldu. Je dyslektik a v patnácti letech byl vyhozen ze Stanbridgské školy.
RocknRolla (2008) | ČSFD.cz
Radek99. Comeback Guye Ritchieho se docela vydařil... Základní dějová kostra sice trochu opisuje z jeho stylotvorného opusu Sbal prachy a vypadni, ale to se dá lehce přejít, hlavně že už je to zase ta dobře známá stylová jízda.
Nedotknutelní — Česká televize
O to právě jde – jen žádný soucit! Hořká francouzská komedie (2011). Hrají: F. Cluzet, O. Sy, A. Le Nyová, A. Fleurotová, C. Molletová, C. Mendy, E. Caenová a další.
Divoké včely — Česká televize
Tatiana Vilhelmová a Pavel Liška v hlavních rolích hořké komedie z vesnického prostředí (2001). Dále hrají: Z. Raušer, M. Daniel, V. Hybnerová, E. Tauchenová, Z. Kronerová, J. Dušek a další.
Filmové žánry – definice, typy, příklady – 25fps
Kriminální film se narozdíl od detektivky může odehrávat přímo ve zločineckém podsvětí, hlavními postavami mohou být zločinci, přičemž jsou vykresleni v lepším světle (například jsou zohledněny důvody jejich kriminální činnosti) a do jisté míry morálně očištěni (Sbal prachy a vypadni, r.


Stream. Avi. 480p. Česká. Ke shlédnutí. BDrip. Český Dabing. Celý Film. Ke Stažení. 4k blu ray. Watch Free. Sleduj Filmy. České. iPad. Zdarma. Cz titulky. Hd. Stáhnout. Ulozto. Český Film. Ke Shlednutí. Film online. 720p. Cz dabing. DVDrip. Full Movie. MP4. Download.1080p. iPhone.