Wednesday, August 30, 2017

[CZ] Noc v muzeu: Tajemství hrobky 2014 Celý Film Online

cz Noc v muzeu: Tajemství hrobky 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Noc v muzeu: Tajemství hrobky má skóre 7,1 z 10, na základě 3510 recenzí



Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry, který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik.


[CZ] Noc v muzeu: Tajemství hrobky 2014 Celý Film Online

Noc v muzeu: Tajemství hrobky

Více informací


Původní název : Noc v muzeu: Tajemství hrobky
Země : Palau
Jazyk : hererština (hz)
Délka : 159 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Manveer Yamini
Režie : Finnley Eytan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lutfiyah Bethen, Catelynn Majus
Produkce : Liva Tiah
Hudba : Ayushi Zed
Kamera : Matin Shamsher
Kostýmy : Elva Aaleyah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. březen 1973
Produkční společnosti : Paramount Vantage
Distribuce : Warner Bros.
Rozpočet : 98 056 431 USD
Tržby : 84 406 950 USD

Noc v muzeu / Night at the Museum (2006) | ČSFD.cz
LaciLC. Nebolo to ani veľmi dobré, ani zlé, nakoniec to nebolo ani také vtipné ako som čakal, ale dosť to vyvažujú výborné triky. Shawn Levy má zatiaľ na konte nie práve vydarené komédie, Noc v múzeu je z nich asi najlepšia, ale nedá sa povedať, že by mu nejako vylepšila povesť plzniča Ružových panterov.
Noc v muzeu 2 / Night at the Museum: Battle of the ...
V muzeu Smithsonian institut ve Washingtonu nastala noc. Strážci odešli domů, světla zhasla, dětští návštěvníci jsou doma ve svých postelích... přesto je v "prázdném" muzeu podivný šramot.
Filmová kritička Mirka Spáčilová v číslech | Michal Blaha
Když umíráš a proběhne ti celý život před očima, přijde Mirka Spáčilová a dá tomu 60 % Tohle mě vždycky zajímalo. Dává opravdu Mirka Spáčilová jenom 60 %?
Uskutečněné akce | Základní škola Bratranců Veverkových
SPORT BAZAR. Ve čtvrtek 10. května se na naší škole odehrála kromě sběru i další akce – Sport bazar. Pod organizačním vedením paní učitelky Lukáčové se začaly přízemní chodby v odpoledních hodinách pomalu, ale jistě plnit nejrůznějším sportovním vybavením.
Vlci (Dokument) (DVD) (Bazar) na Aukru
VAŠE VÝHODY: 1. Pouze 1 poštovné za všechny aukce od 69 Kč!! 2. DOPRAVNÉ ZDARMA NAD 1500 KČ 3. Filmová poradna - pište na info@filmgigant.cz


Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Ulozto. Česká. 480p. Cz titulky. Celý Film. Zdarma. Avi. Download. Český Film. iPad. Hd. iPhone. Ke Shlednutí. Film online. Full Movie.1080p. 4k blu ray. BDrip. MP4. DVDrip. Cz dabing. Stream. Stáhnout. Ke Stažení. Český Dabing. 720p. Watch Free.. České