Monday, May 14, 2018

[CZ] Zmizení 2013 Celý Film Online

cz Zmizení 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Zmizení má skóre 8,8 z 10, na základě 9504 recenzí



Silné téma, vynikající scénář plný zvratů a životní herecké výkony poskládaly dohromady thriller o pátrání po dvou zmizelých děvčatech, který je napínavý až k nesnesení. Keller Dover (Hugh Jackman) čelí asi nejhorší noční můře každého rodiče, jeho šestiletá dcera Anna a její kamarádka Joy jednoho večera na Díkuvzdání zmizí. Jejich hledání nebere konce, hodiny se vlečnou a dívky jsou stále pohřešovány. Do objektu zájmu se při pátrání dostane zchátralý karavan, který parkoval před jejich domem a u kterého si dívky naposledy hrály. K případu je povolán detektiv Loki (Jake Gyllenhaal), který zatýká řidiče karavanu, retardovaného Alexe Jonese (Paul Dano), ale pro nedostatek důkazů je Jones po nějaké době propuštěn. Oficiální pátrání sice stále pokračuje, ale Dover se cítí bezradný, jeho strach se mísí se vztekem a zlobou. Bere spravedlnost do svých rukou a bez ohledu na následky se rozhodne vyslechnout jediné pojítko k případu sám, po svém a bez rukaviček.


[CZ] Zmizení 2013 Celý Film Online

Zmizení

Více informací


Původní název : Zmizení
Země : Lichtenštejnsko
Jazyk : fríština (fy)
Délka : 147 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Abiel Sissy
Režie : Jemiah Jaydene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Manisha Sharri, Rainbow Jaques
Produkce : Hasanayn Maryalice
Hudba : Hadiqah Glen
Kamera : Symone Kiswa
Kostýmy : Heba Rahmone

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. listopad 1927
Produkční společnosti : R.K. Films
Distribuce : Solax Studios
Rozpočet : 03 328 481 USD
Tržby : 16 670 743 USD

Zmizení / Prisoners (2013) | ČSFD.cz
Silné téma, vynikající scénář plný zvratů a životní herecké výkony poskládaly dohromady thriller o pátrání po dvou zmizelých děvčatech, který je napínavý až k nesnesení.
Záhadné zmizení: Starosta nasedl do auta a už ho nikdo ...
Policisté na Šumpersku už několik dní marně pátrají po Pavlu Žerníčkovi (66). Starostu obce Rapotín lidé naposledy zahlédli v pondělí. Dopoledne odjel autem od svého domu a už se nevrátil.
Bermudský trojúhelník – Wikipedie
Jako typický případ působení Bermudského trojúhelníku je prakticky ve všech dokumentech uváděno nevysvětlené zmizení 5 amerických bombardérů Grumman TBF Avenger z 5. prosince roku 1945.
Záhada zmizení Jiřího Pomeje rozluštěna: Víme, proč ...
Herec Jiří Pomeje (53), který se zotavuje z následků rakoviny hrtanu a operace, při níž následkem nádoru přišel o hlasivky, se ztratil! To hlásily palcové titulky v některých médiích.
Záhadné zmizení Mirky: Nevrátila se z venčení psů. Tělo ...
Už jsou to tři dny, co zmizela, ale policie je při pátrání po ní stále bezradná. Prosí proto o pomoc. Miroslava Sojáková (45) z Bratislavy šla vyvenčit své psy, ale domů se už nevrátila.


Stáhnout. Ke Stažení. Watch Free. iPhone. Hd. Ke Shlednutí. Český Dabing. České. BDrip. Full Movie. Avi. Cz dabing. MP4. Český Film. Ulozto. DVDrip. 480p. Ke shlédnutí.. iPad. Celý Film.1080p. Cz titulky. Sleduj Filmy. Film online. 720p. Zdarma. Stream. Česká. 4k blu ray. Download