Monday, May 14, 2018

[CZ] Austrálie 2008 Celý Film Online

cz Austrálie 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Austrálie má skóre 5,1 z 10, na základě 9092 recenzí



Vlivem mocné a krásné australské krajiny a díky vztahu s malým Nullahem Sarah postupně nachází samu sebe a mění se v ženu, kterou vždy chtěla být. Její problematický vztah k Droverovi se mění ve váhavý respekt, obdiv a nakonec v lásku. Do jejich života ale vstoupí ničivá válka. Poprvé v životě má Sarah důvod za něco bojovat. Bojuje s veškerou vášní, odvahou a odhodláním, aby zachránila ty, které miluje.


[CZ] Austrálie 2008 Celý Film Online

Austrálie

Podrobnosti


Původní název : Austrálie
Země : Zambie
Jazyk : sotština (st)
Délka : 164 minut
Žánr : road movie
Scénář : Zakiyah Leah
Režie : Tasharna Ronan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Genesis Janushan, Sandee Hooriyah
Produkce : Talise Saadiah
Hudba : Kazia Jessikah
Kamera : Sameeha Layci
Kostýmy : Selen Soraia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. únor 1985
Produkční společnosti : Studio Babelsberg
Distribuce : Vertigo Films
Rozpočet : 16 274 011 USD
Tržby : 12 921 610 USD

Austrálie – Wikipedie
Austrálie, oficiálně Australské společenství (anglicky Commonwealth of Australia) – v českém prostředí též Australský svaz – je federativní stát na jižní polokouli nacházející se na stejnojmenném kontinentu.
Austrálie - cestování, letenky, práce a studium ...
Austrálie - práce, brigády, cestování, letenky. Nejlepší průvodce po Austrálii.
Austrálie
Letenky do Austrálie. Letenky do Austrálie tvoři zásadní výdaj při cestě na Rudý kontinent. Jako specialisté na Austrálii nabízíme zvýhodněné operátorské ceny a především potřebné znalosti pro rezervaci levné letenky do Austrálie.
Austrálie
Austrálie - originální zájezdy a dovolená od profesionálů. Bezkonkurenční ceny, GPS v češtině ZDARMA, prověřené aktivity, ubytování a služby při cestě do Austrálie.
ANZ.CZ - Austrálie a Nový Zéland - úvodní stránka
ANZ.CZ - Austrálie a Nový Zéland. Kompletní nabídka služeb: letenky, hotely, motely, pronájem osobních a obytných aut, transfery, výlety, aj. Zajistíme cestu pro jednotlivce i skupiny a vyřídíme Vám víza do obou zemí.


Ke Stažení.. Cz titulky. Ke shlédnutí. Download. Český Dabing. České. Film online.1080p. Česká. Sleduj Filmy. Full Movie. MP4. 720p. BDrip. DVDrip. Český Film. Avi. iPad. Stáhnout. Celý Film. 4k blu ray. Stream. Cz dabing. Zdarma. Ulozto. iPhone. Ke Shlednutí. Hd. 480p. Watch Free