Monday, May 14, 2018

[CZ] Nepolíbená 1999 Celý Film Online

cz Nepolíbená 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Nepolíbená má skóre 8,8 z 10, na základě 0541 recenzí



Josii je 25 let, pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times, chce být úspěšná a nemá příliš mnoho času na soukromý život. Šance na kýžený úspěch se jí naskytne, když dostane za úkol pořídit šokující reportáž ze střední školy. A tak se Josie začne vydávat za osmnáctiletou studentku.


[CZ] Nepolíbená 1999 Celý Film Online

Nepolíbená

Více informací


Původní název : Nepolíbená
Země : Mexiko
Jazyk : čínština (zh)
Délka : 159 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Mariyam Catrin
Režie : Raleigh Narayan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahiima Humaam, Dishan Heavenleigh
Produkce : Anastazja Reena
Hudba : Laylah Danniella
Kamera : Ranjit Kupakwashe
Kostýmy : Nyasha Tzivi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. srpen 1961
Produkční společnosti : Star Cinema
Distribuce : Felis Creations
Rozpočet : 75 764 552 USD
Tržby : 24 336 557 USD

Nepolíbená / Never Been Kissed (1999) | ČSFD.cz
Josii je 25 let, pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times, chce být úspěšná a nemá příliš mnoho času na soukromý život. Šance na kýžený úspěch se jí naskytne, když dostane za úkol pořídit šokující reportáž ze střední školy.
TOP 09 – Wikipedie
TOP 09 je česká liberálně konzervativní středopravicová strana.Vznikla v roce 2009, brzy se stala výrazným politickým subjektem a také součástí vládní koalice Petra Nečase.
Anální se* - provádíte ho mužskému pohlaví? - Diskuse ...
Anální se* - provádíte ho mužskému pohlaví? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Octavia Spencer | ČSFD.cz
Octavia Spencer je zkušená charakterní herečka a jedna z hollywoodských nejvyhledávanějších televizních i filmových hereček. Svou kariéru zahájila v roce 1995 debutem ve snímku Joela Schumachera Čas zabíjet se Sandrou Bullock.
Susan Boyle – Wikipedie
Účast v soutěži Britain's Got Talent. Susan Boylová se stala nejdiskutovanějším tématem na Twitteru. Jedním z probíraných témat byly předsudky obecenstva vůči její vizáži.


iPad. Zdarma. Watch Free. Download. Česká. iPhone. 480p. Hd. Celý Film. Film online. Sleduj Filmy. České. 4k blu ray. Ulozto. Stream.. MP4. Ke shlédnutí. Full Movie. DVDrip. 720p. Ke Stažení.1080p. Cz titulky. BDrip. Český Film. Ke Shlednutí. Avi. Cz dabing. Český Dabing. Stáhnout