Monday, May 14, 2018

[CZ] Lola běží o život 1998 Celý Film Online

cz Lola běží o život 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Lola běží o život má skóre 5,3 z 10, na základě 6130 recenzí



Berlín. Současnost. Letní den, v němž minuty rozhodují o lásce, životě a smrti. Lole a Mannimu je něco přes dvacet a jsou milenci. Manni pracuje jako kurýr pro pochybného překupníka s auty. Poslední akce však nedopadne podle plánu. Vletí v metru do náruče revizorům a ztratí igelitku se 100.000,- DM, které si má šéf za dvacet minut vyzvednout. Zoufalý Manni volá Lole. Co si počít? Když ty peníze nesežene, zemře. Lolin mozek pracuje naplno. Má dvacet minut na to, aby sehnala sto tisíc, dvacet minut na záchranu Manniho života. Lola vyrazí z domu do ulic Berlína vyběhat sobě a Mannimu život, sehnat nějak někde sto tisíc. Lola běží ne jako, ale o život.


[CZ] Lola běží o život 1998 Celý Film Online

Lola běží o život

Více informací


Původní název : Lola běží o život
Země : Ázerbájdžán
Jazyk : kašubština (csb)
Délka : 140 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Kayli Eladia
Režie : Angeles Sanju

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rien Addiena, Awatif Elarna
Produkce : Kelston Ioan
Hudba : Aamil Luba
Kamera : Tazanna Aliyaan
Kostýmy : Ayron Olamilekan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. červen 1967
Produkční společnosti : Caravan Pictures
Distribuce : BD Cine
Rozpočet : 41 116 721 USD
Tržby : 48 956 854 USD

Slovácké léto 2018 | Sport, zábava, koncerty
11. ročník sportovně kulturního festivalu Slovácké léto se odehraje v termínu 29. 6. – 8. 7. 2018 přímo v historickém centru Uherského Hradiště.
Slovácké léto » Program - Sport, zábava, koncerty
Slovácké léto myslí i na ty nejmenší. Páteční dopoledne patří pravě jim. Společně se Sběrnými surovinami UH jsme připravili animační program plný her, souteží a zábavy.
Tv program - dnes - spustit.cz
06:00 – Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli – Ovce. Chutné sýry, měkoučká vlna a pečené jehněčí. Nový magazín o dovednostech našich předků.
Seriál Svatby v Benátkách - online díly a archiv
Svatby v Benátkách je nový původní seriál z dílny televize Prima, který od 29. června vtrhl na vaše obrazovky a stojí opravdu za to.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá.


Watch Free.1080p. Cz titulky. 480p. Český Film. České. Ulozto. Celý Film. Ke Stažení. 720p. Download. Hd. iPad. Sleduj Filmy.. Ke Shlednutí. Česká. Avi. 4k blu ray. iPhone. Stáhnout. DVDrip. Ke shlédnutí. Zdarma. MP4. Cz dabing. BDrip. Film online. Full Movie. Český Dabing. Stream