Monday, May 14, 2018

[CZ] Velká čínská zeď 2016 Celý Film Online

cz Velká čínská zeď 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Velká čínská zeď má skóre 6,9 z 10, na základě 0645 recenzí



Její tvůrci museli mít dobrý důvod, proč z ní udělali největší stavbu na světě. Velká čínská zeď je opředena mnoha mýty. Jednoho z nich se chopil legendární režisér Čang Yimou, který s pomocí Matta Damona natočil velkolepé dobrodružné fantasy, v němž nepůjde o nic menšího než o záchranu lidské civilizace. Hollywoodská superstar hraje ve Velké čínské zdi mnoha bitvami zoceleného žoldáka Williama Garina, který přijel na Dálný východ získat tajemství střelného prachu. Mimořádně nebezpečná mise v exotickém prostředí nemohla dopadnout dobře, a ani tak výjimečný lukostřelec, jakým je Garin, se nedokázal ubránit obrovské přesile bojovníků tajného seskupení, zvaného Bezejmenný řád. Jejich prvotním úkolem je ochrana masivní a zdánlivě nekonečné zdi, při pohledu na níž by Garinovi i jeho příteli Pero Tovarovi spadla čelist, kdyby jim nehrozila poprava. Na tu však nedojde, na zeď zaútočí armáda monster a pomoc skvělých vojáků se jejich věznitelům hodí.


[CZ] Velká čínská zeď 2016 Celý Film Online

Velká čínská zeď

Více informací


Původní název : Velká čínská zeď
Země : Uzbekistán
Jazyk : slovenština (sk)
Délka : 148 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Emme Lamiya
Režie : Jesca Koen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Meenakshi, Matthaus Pavin
Produkce : Kariss Laurie
Hudba : Maninder Niamah
Kamera : Elleshia Pravleen
Kostýmy : Liane Fawzia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. květen 1924
Produkční společnosti : Blueeyes Productions
Distribuce : One Motion
Rozpočet : 02 077 781 USD
Tržby : 53 437 449 USD

Velká čínská zeď - velkacinskazed.cz
Opevnění zvané Dračí hřbet neboli Velká čínská zeď. Velká Čínská zeď je největší stavbou všech dob.
Velká čínská zeď - Peking
Velká čínská zeď - The great wall of China. Velká čínská zeď, jedna z nejobdivuhodnějších památek na světě a také symbol celé Číny, je od roku 1987 zapsána na seznamu chráněných památek UNESCO.
Velká čínská zeď – Wikipedie
Velká čínská zeď (čínsky v českém přepisu Chang-čcheng, pchin-jinem Chángchéng, znaky zjednodušené 长城, tradiční 長城; česky „Dlouhá zeď“) je starý systém opevnění táhnoucí se napříč severní Čínou.
Velká čínská zeď / Čchang čcheng (2016) | ČSFD.cz
Její tvůrci museli mít dobrý důvod, proč z ní udělali největší stavbu na světě. Velká čínská zeď je opředena mnoha mýty. Jednoho z nich se chopil legendární režisér Čang Yimou, který s pomocí Matta Damona natočil velkolepé dobrodružné fantasy, v…
Velká Čínská zeď z Pekingu - Fijalka.cz
Plánuješ návštěvu Číny na vlastní pěst a součástí tvé cesty je i Peking? V tom případě se budeš chtít určitě podívat na Velkou čínskou zeď.


Ke Shlednutí. Film online. Watch Free. Cz titulky. Česká. České. BDrip.1080p. Download. Cz dabing. Full Movie. Celý Film.. Stáhnout. Český Film. 4k blu ray. DVDrip. MP4. Stream. Hd. iPhone. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Avi. Ulozto. iPad. Zdarma. 720p. Český Dabing. Sleduj Filmy. 480p