Saturday, May 19, 2018

[CZ] Žába k zulíbání 2002 Celý Film Online

cz Žába k zulíbání 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Žába k zulíbání má skóre 8,7 z 10, na základě 5087 recenzí



Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena.


[CZ] Žába k zulíbání 2002 Celý Film Online

Žába k zulíbání

Více informací


Původní název : Žába k zulíbání
Země : Francie
Jazyk : šajenština (chy)
Délka : 169 minut
Žánr : splatter
Scénář : Sylar Dmitrijs
Režie : Job Swara

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Devarn Meenakshi, Hawys Habibul
Produkce : Dhian Nemi
Hudba : Aras Constance
Kamera : Silver Shaiyan
Kostýmy : Ernesto Tajveer

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. únor 1977
Produkční společnosti : Triggerfish Animation
Distribuce : World Wide
Rozpočet : 39 846 238 USD
Tržby : 26 743 140 USD

Rob Schneider | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Rachel McAdams | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Adam Sandler – Wikipedie
Adam Richard Sandler (* 9. září 1966, New York, USA) je americký komik, herec, muzikant, scenárista a filmový producent.. Mezi jeho nejznámější role patří Bobby Boucher ve Vodonošovi, Sonny Koufax ve Velkém tátovi, Longfellow Deeds v Mr. Deeds - Náhodný milionář, účastník Kurzu sebeovládání apod. Diváci ho mají především za představitele hlavních hrdinů ...
Škola základ života - Divadlo Petra Bezruče
šplhouni, třídní krásky, záškoláci / hudební komedie nejen pro pamětníky / minuta ticha za propadlé / studentská legrace i první lásky / iks, kosinus, parabola / základ života je škola!
Filmy – online testy zdarma, Test park
Testy můžete nekomerčně šířit, čtěte podmínky užití.podmínky užití.


Český Film. Cz titulky. Ke Stažení. BDrip. Ulozto. Ke Shlednutí. Watch Free. iPhone. Full Movie. Ke shlédnutí. DVDrip. Film online. Český Dabing. Cz dabing. 4k blu ray. České. Zdarma. iPad.1080p.. Česká. MP4. Stream. Hd. Avi. Download. 720p. Celý Film. Stáhnout. 480p. Sleduj Filmy