Saturday, May 19, 2018

[CZ] Nepřítel pod ochranou 2012 Celý Film Online

cz Nepřítel pod ochranou 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Nepřítel pod ochranou má skóre 5,2 z 10, na základě 9682 recenzí



Ač je Matt Weston agentem CIA, v práci se pekelně nudí. Za úkol totiž dostal správu tajného vězení v dalekém Kapském Městě, kde ale ještě nikdy nikdo nepobýval. Tím, kdo toto zařízení pokřtí, se stane Tobin Frost, o jehož návštěvu zrovna nikdo nestojí. Jde o bývalého elitního agenta tajných služeb, který před lety začal pracovat proti vlastním lidem - prodával utajené informace komukoli, kdo zaplatil, neváhal vraždit své kolegy ani podporovat teroristy po celém světě. Je tak jasné, že takovýhle úlovek nemůže zůstat bez pozornosti, a než se vůbec stačí ubytovat, dojde k útoku na věznici, při němž jde pochopitelně hlavně o Frosta a jeho informace. Shodou okolností mu život zachrání právě Weston, který se posléze stává jeho nedobrovolným ochráncem.


[CZ] Nepřítel pod ochranou 2012 Celý Film Online

Nepřítel pod ochranou

Podrobnosti


Původní název : Nepřítel pod ochranou
Země : Mongolsko
Jazyk : čičevština (ny)
Délka : 154 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Rebbeca Kang
Režie : Tobias Falon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evina Michle, Anokh Anas
Produkce : Garth Beila
Hudba : Fareeha Amad
Kamera : Toria Tawqir
Kostýmy : Raihaan Corwin

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. lednu 1915
Produkční společnosti : Star Films
Distribuce : Worldview Entertainment
Rozpočet : 92 028 917 USD
Tržby : 27 246 773 USD

Andělské vzkazy podle času - Andělská čísla
Andělé k nám nejčastěji promlouvají prostřednictvím čísel. Je to pro ně nejsnazší a nejrychlejší způsob, jak nás upozornit na to či ono, jak nás varovat, nebo naopak uklidnit.
Joel Kinnaman | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Vera Farmiga | ČSFD.cz
Vera Farmiga se narodila 6. 8. 1973 v Passaic County, New Jersey, Mykolovi a Lyubě Farmigovým. Vyrůstala v silně katolicky založené rodině v ukrajinské komunitě, anglicky se naučila až v šesti letech.
Právní ochrana pro soukromí - D.A.S. Bráníme slušné
Nonstop právní služby pro každého, kdo chce mít jistotu při řešení každodenních sporů běžného života
SUPRAcables - výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou ...
Značka Supra patří společnosti Jenving Technology, která má pod jednou střechou konstrukční laboratoře i výrobní závod v městečku Ljungskile na jihozápadě Švédska.


Hd. Ke shlédnutí. Český Dabing. Stream. Avi. Cz dabing.. BDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Ke Stažení. České. Film online. iPhone. Česká. Ke Shlednutí. DVDrip. Full Movie. Ulozto. Sleduj Filmy.1080p. iPad. Český Film. Cz titulky. Download. 480p. MP4. Celý Film. Watch Free. 720p. Zdarma