Saturday, May 19, 2018

[CZ] Muž na hraně 2012 Celý Film Online

cz Muž na hraně 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Muž na hraně má skóre 8,0 z 10, na základě 9591 recenzí



Když bývalý newyorský policajt na útěku Nick Cassidy vstoupí do lobby hotelu Roosevelt v New Yorku, vyjede do jednoho z nejvyšších pater budovy a vyleze na římsu, ohrožuje víc než svůj vlastní život. Na nějakou dobu se zastaví celé město a to včetně několika velice nervózních lidí s velkým tajemstvím. Cassidyho rozhodnutí nevytvoří pouze mediální bouři, ale také zapeklitou situaci pro policejní psycholožku Lydii Spencer , která se ho snaží přesvědčit, aby neskákal. Čím víc se o to snaží, tím víc jí začíná docházet, že Cassidy má možná v plánu úplně něco jiného než sebevraždu. Že by to mělo něco společného se záhadným projektem, na němž pracuje jeho bratr? Nebo s tajným jednáním jednoho z nejvlivnějších obchodníků New Yorku? Během Cassidyho odvážného kousku začíná postupně zapadat jeden dílek puzzle do druhého. Z příběhu zkompromitovaného poldy, který se snaží dokázat svou nevinu, se stává něco zdaleka víc šokujícího.


[CZ] Muž na hraně 2012 Celý Film Online

Muž na hraně

Více informací


Původní název : Muž na hraně
Země : Eritrea
Jazyk : kabiye (kbp)
Délka : 148 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Adiy Ifeoluwa
Režie : Yaren Eadee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alex Wonda, Nabiya Odessa
Produkce : Garth Zora
Hudba : Jahid Cadell
Kamera : Nikitas Monia
Kostýmy : Lybah Natassia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. březen 1913
Produkční společnosti : ADASTRA Films
Distribuce : Lotte Entertainment
Rozpočet : 51 303 171 USD
Tržby : 20 896 159 USD

Na hraně temnoty / Edge of Darkness (2010) | ČSFD.cz
Propracovaný detektivní thriller s Melem Gibsonem, který se v hlavní filmové roli objevuje poprvé od roku 2002, kombinuje skvělý scénář s přímočarou akcí.
Ona / Her (2013) | ČSFD.cz
Děj snímku Her se odehrává v Los Angeles v nedaleké budoucnosti. Theodore (Joaquin Phoenix) je komplikovaný a citlivý muž, který se živí psaním dojemných a osobních dopisů pro druhé.
Etiketa stolování, pravidla stolování v restauraci | MENZONE
MENZONE - Také si nejste jisti pravidly stolování? Budete se umět chovat při návštěvě lepší restaurace? Menzone.cz přináší základní pravidla etikety stolování - Chystáte se na schůzku do restaurace…
Josif Vissarionovič Stalin – Wikipedie
Winston Churchill , Projev v Dolní sněmovně dne 8. 9. 1942 , pronesený po setkání se Stalinem v Moskvě Jen postupně se názor na Stalina měnil od opatrné kritiky chyb po prohlášení Stalina za zločince ústy tehdejšího ruského presidenta. Přesto počet obdivovatelů Stalina zůstává, zejména v Rusku, vysoký. Poválečné ...
Pěší tůra na Sněžku s dítětěm - Diskuse - eMimino.cz
Pěší tůra na Sněžku s dítětěm už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Sleduj Filmy. Ulozto. BDrip. Cz dabing. Avi. Celý Film. DVDrip. Stáhnout. iPhone. 480p. Zdarma. Hd. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Download. Český Dabing. Český Film. Česká. Film online. Cz titulky. Stream.1080p. MP4. Ke Stažení. Watch Free. 4k blu ray. České. Full Movie. 720p. iPad.