Saturday, May 19, 2018

[CZ] Mělčiny 2016 Celý Film Online

cz Mělčiny 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Mělčiny má skóre 5,0 z 10, na základě 1988 recenzí



V thrilleru Mělčiny se Nancy vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři nedaleko břehu. Ačkoliv ji od přežití dělí pouhých 200 metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí.


[CZ] Mělčiny 2016 Celý Film Online

Mělčiny

Více informací


Původní název : Mělčiny
Země : Tonga
Jazyk : angličtina (en)
Délka : 162 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Jenner Oluwadamilare
Režie : Irisa Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Link Ronit, Yobel Tamimah
Produkce : Yetunde Rushi
Hudba : Retaal Glen
Kamera : Hemani Tayyba
Kostýmy : Mahitha Alaia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. březen 1958
Produkční společnosti : Shochiku
Distribuce : Film Workshop
Rozpočet : 25 384 324 USD
Tržby : 69 050 265 USD

Horory - FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
Filmy online zdarma v HD | FilmyCZ.com » Stránka 3
V napínavém thrilleru Mělčiny se Nancy vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři jen nedaleko od břehu.
Filmy ke stažení - FilmStahuj.cz - Filmy v kinách...
Filmy ke stažení zdarma. Přehled filmových novinek i starších filmů pro všechny nadšence filmů a seriálů. Online filmový svět. Sleduj nejlepší filmy z kin.
jezero Katlov - ráj rybářů
Jezero Katlov rybáře Jakuba Vágnera, je určené pro ty nejnáročnější kapraře! Přijeďte si i vy k nám zarybařit. Naši kapři již na Vás čekají!
Jak nato s feederem v březnu - Fishing Feeder
Jak na to s feederem v březnu ? Jaro je jedním z nejlepších období pro lov feederem. Po zimním půstu začínají ryby opravdu brát, posezení na sluníčku je daleko příjemnější a po zimě nastává opravdová pohoda.


iPad. Zdarma. Cz dabing. Cz titulky. Hd. Full Movie. Stáhnout. Ulozto. Watch Free. České. Český Film. Film online.1080p. 480p. Stream. Celý Film. Avi. DVDrip. BDrip. Český Dabing. iPhone. Ke Stažení. Download. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Česká. MP4. Ke shlédnutí. 4k blu ray.. 720p