Saturday, May 19, 2018

[CZ] Úkryt 2002 Celý Film Online

cz Úkryt 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Úkryt má skóre 5,3 z 10, na základě 9779 recenzí



Meg Altmanová s dcerkou Sarah se po rozvodu nastěhuje do exkluzivního bytu v klidné newyorské čtvrti. Objeví v něm i tajnou místnost vybavenou pro přežití, kterou nechal zbudovat předchozí majitel. Jenže právě tento nedobytný úkryt se stane cílem trojice gangsterů, kteří sem v noci vniknou přes střechu. Předpokládali totiž, že byt je prázdný. Meg s dcerkou se sice podaří v úkrytu zabarikádovat, ale nemají zdaleka vyhráno. Muži se totiž nezastaví před ničím, protože obsah zakódovaného sejfu v úkrytu je pro ně příliš cenný. Sarah je diabetička, stane se rukojmím zločinců a matce nezbývá než bojovat o dceřin život všemi zbraněmi.


[CZ] Úkryt 2002 Celý Film Online

Úkryt

Podrobnosti


Původní název : Úkryt
Země : Argentina
Jazyk : vlámština
Délka : 162 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Waylon Muaadh
Režie : Akshayan Sedona

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nargas Manthan, Grigoriy Bode
Produkce : Sid Rozi
Hudba : Hisako Harmanjit
Kamera : Amarjot Manal
Kostýmy : Harrie Alaia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. lednu 1992
Produkční společnosti : Croatia Film
Distribuce : Lucasfilm
Rozpočet : 32 170 177 USD
Tržby : 43 428 777 USD

Úkryt pro ježka | Ekocentrum Zahrada
PROČ? Ježek je hmyzožravec, má na svém jídelníčku i spoustu obtížného hmyzu, jako jsou různí červi, slimáci, další měkkýši apod.
Klub Stoun - váš hudební úkryt
Hudební klub Stoun. Hudební klub Stoun je provozován firmou Kamil Rudolf v prostorách krytu civilní obrany v podzemí 11. základní školy na sídlišti Slezská ve Frýdku-Místku.
Úkryt v zoo / The Zookeeper's Wife (2017) | ČSFD.cz
Antonina Zabinská (Jessica Chastain) práci v manželem řízené zoologické zahradě ve Varšavě přímo zbožňuje. Se zvířaty si rozumí mnohem víc než s lidmi, nebojí se vlézt mezi neklidné slony do výběhu, je to vlastně ona, kdo svou energií a rozhodností…
Čmeláci
Čmeláci známí a neznámí. Počátkem minulého století bylo ve světě několik set druhů čmeláků a v Československu téměř 30 druhů.
Netopýr ušatý – Wikipedie
Netopýr ušatý (Plecotus auritus) je savec přizpůsobený letu a jeden z druhů netopýra, kterých v České republice ubývá.


Celý Film. Avi. Ke Stažení.1080p. Download. Česká. MP4. České. Zdarma. DVDrip. Stáhnout. Stream. Ke Shlednutí. Ulozto. Watch Free. Full Movie. Český Film. 4k blu ray. BDrip.. Film online. Sleduj Filmy. iPhone. Český Dabing. Ke shlédnutí. Cz titulky. Cz dabing. 720p. iPad. Hd. 480p