Sunday, May 27, 2018

[CZ] Policajt ze školky 1990 Celý Film Online

cz Policajt ze školky 1990 Celý Film Online

★★★★☆

Policajt ze školky má skóre 6,0 z 10, na základě 2264 recenzí



John Kimble pronásleduje v Los Angeles překupníka drog a vraha Cullena Crispa. Když zjistí, že zločinec dostal zprávu o své ženě, která od něj utekla se synem a třemi miliony dolarů a nyní se ukrývá v oregonské Astorii, vydá se tam společně s policistkou Phoebe O'Harovou, která se má pokusit jako nová učitelka najít v místní mateřské školce Crispova syna. Cestou však onemocní a Kimble je nucen nastoupit do mateřské školky místo ní, ačkoli nemá s dětmi žádnou zkušenost, protože ty prostě do jeho světa nepatří. Přestože jeho první setkání s mrňaty nedopadne zrovna nejlépe, postupně se začnou ledy mezi velkým svalovcem a bandou capartů lámat. Chladný ovšem Kimble nezůstane ani ke krásné Joyce. Téměř idylický život novopečeného maloměstského učitele však netrvá dlouho...


[CZ] Policajt ze školky 1990 Celý Film Online

Policajt ze školky

Podrobnosti


Původní název : Policajt ze školky
Země : Tanzanie
Jazyk : kallawaya
Délka : 142 minut
Žánr : thriller
Scénář : Luigi Arabelle
Režie : Faviola Bhavdeep

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashvina Analeise, Nabiya Kasturi
Produkce : Aylan Savraj
Hudba : Laylah Leyli
Kamera : Meave Cindi
Kostýmy : Mayumi Kayen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1979
Produkční společnosti : Wizart Animation
Distribuce : Ealing Films
Rozpočet : 69 186 889 USD
Tržby : 69 435 021 USD

Policajt ze školky / Kindergarten Cop (1990) | ČSFD.cz
Martin741. Policajt ze skolky je nic viac, nez priemerna komedia s Arnoldom Schwarzeneggerom v hlavnej ulohe. Logika kriva, a vtipnych momentov je zufalo malo.
Petulda-cz
10. 5. Týden jsme si užívali na školce v přírodě - les, studánky, skřítky, pohádky, táboráky, zpívání, olympiádu - všechno jsme zvládli.
Arnold Schwarzenegger | ČSFD.cz
Akční hrdina a nejlépe placený herec v Hollywoodu Arnold Schwarzenegger se narodil 30. července 1947 v Thalu v Rakousku v chudých poměrech. Se svou rodinou žil ve tři sta let starém činžáku, kde neměli elektřinu, ústřední topení ani vodovod.
Můj přítel delfín 2 CZ.avi | Ulož.to
Malý chlapec se skamarádí s Winterem, což je zraněný delfín, který přišel o svůj ocas v krabí pasti. Chlapec každého kolem sebe motivuje, aby Winterovi pomohl tím, že mu vytvoří umělý ocas.
Zvědavec -- Diskuze
Casto tvrdim, ze pernamantni moznost volby mezi cimkoliv z nas dela svobodnou bytost. Mohli by existovat volba, kdyby nam byla realita nalajnovana a pouze predlozena ke schvaleni?


Film online. Ke shlédnutí. 480p. Zdarma. iPad. Cz dabing. Avi. Download. DVDrip. 720p. Hd. Česká. Stream. Ulozto. České. 4k blu ray. Ke Stažení. MP4. Full Movie. iPhone. Cz titulky. Watch Free. Celý Film. BDrip. Stáhnout.1080p. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Český Dabing. Český Film.