Sunday, May 27, 2018

[CZ] Elitní jednotka 2007 Celý Film Online

cz Elitní jednotka 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Elitní jednotka má skóre 7,9 z 10, na základě 9667 recenzí



V roce 1997, těsně před návštěvou papeže v Riu de Janeiru, dostane speciální policejní jednotka příkaz zlikvidovat drogové dealery v městských chudinských čtvrtích. Kapitán Nascimento se snaží najít náhradníka k této akci, protože má těhotnou manželku a chce odejít z aktivní služby. Kamarádi Neto a Matias, kteří právě vstoupili do policejních řad, idealisticky věří ve spravedlnost a boj proti zločinu, ale vidí kolem sebe jen korupci a nekompetentnost. Osudy těchto třech policistů se začnou proplétat a každý z nich ví, že v ulicích Ria přežijí jen ti nejschopnější...Drsný, nekompromisní film z reálného života v dnešní Jižní Americe.


[CZ] Elitní jednotka 2007 Celý Film Online

Elitní jednotka

Více informací


Původní název : Elitní jednotka
Země : Maledivy
Jazyk : sentinelština
Délka : 158 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Tolga Temilayo
Režie : Tanisha Juliane

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angelee Verda, Virag Aathira
Produkce : Emily Roxann
Hudba : Dhairya Cari
Kamera : Kaspar Layna
Kostýmy : Mukesh Shagufta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. listopad 1926
Produkční společnosti : Six Sigma
Distribuce : Five Star
Rozpočet : 47 118 810 USD
Tržby : 97 254 667 USD

Elitní jednotka / Tropa de Elite (2007) | ČSFD.cz
V Riu si musí každý policista vybrat mezi úplatky, odchodem nebo bojem. Oni si vybrali boj... Kapitán Nascimento jako velitel elitní jednotky brazilské policie, zvané BOPE, vede válku s drogovými dealery už několik let.
Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel / Tropa de Elite 2: O ...
Nascimento, velitel policejní jednotky BOPE v Riu de Janeiru, krvavě potlačí vzpouru ve věznici pro nebezpečné zločince. Je zbaven své funkce, i když se mu podařilo vyhnat z městských slumů většinu drogových dealerů.
Laboratorní krysy: Elitní jednotka – Wikipedie
Laboratorní krysy: Elitní jednotka (v anglickém originále Lab Rats: Elite Force) je americký televizní sitcom vysílaný v roce 2016 na stanici Disney XD.Vznikl jako společný spin-off seriálů Laboratorní krysy a Super doktoři.
elitni jednotka - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) HD . 01:54:44 934.04 MB . Elitní Jednotka (2007) CZ Dabing . HD . 01:54:44 934.04 MB . Elitní Jednotka (2007) CZ ...
Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) | OnlineFilmy ...
Nascimento, velitel policejní jednotky BOPE v Riu de Janeiru, krvavě potlačí vzpouru ve věznici pro nebezpečné zločince. Je zbaven své funkce, i když se mu podařilo vyhnat z městských slumů většinu drogových dealerů.


DVDrip. Full Movie. BDrip. iPad. Cz titulky. Ke Stažení. Cz dabing. Česká. Stáhnout.1080p. MP4. 480p. Ulozto. Film online. Zdarma. Ke Shlednutí. 720p. Ke shlédnutí. Celý Film. Avi. Stream. Český Dabing. Český Film. České. Watch Free. 4k blu ray.. Download. Hd. Sleduj Filmy. iPhone