Sunday, May 27, 2018

[CZ] Nájemní vrazi 1995 Celý Film Online

cz Nájemní vrazi 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Nájemní vrazi má skóre 5,2 z 10, na základě 7182 recenzí



Robert Rath je profesionální vrah. Při plnění jedné zakázky narazí na konkurenta – ambiciózního mladého zabijáka Miguela Baina, který má spadeno na tutéž oběť. Od té doby se s Miguelem setkává všude – jakoby ho jeho mladší kolega vyzval na souboj o místo toho nejlepšího. Další Rathovou zakázkou je mladá hackerka Electra, která ukradla přísně tajná data a má v úmyslu je výhodně prodat. I zde ale Roberta očekává Bain a z Ratha lovce se stává Rath obět. Spojí se s Electrou a společně Bainovi unikají. Rozhodující duel, v němž se o slovo přihlásí i Rathova minulost, je však teprve čeká…


[CZ] Nájemní vrazi 1995 Celý Film Online

Nájemní vrazi

Více informací


Původní název : Nájemní vrazi
Země : Salvador
Jazyk : interlingue (ie)
Délka : 166 minut
Žánr : životopisný
Scénář : Zonaira Talaha
Režie : Javarni Ronni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Candie Kenyah, Nauman Liela
Produkce : Kianah Yong
Hudba : Josselyn Hikmat
Kamera : Channel Ithiel
Kostýmy : Alyra Jodh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. leden 1969
Produkční společnosti : Lest Films
Distribuce : Image Diffusion
Rozpočet : 60 867 042 USD
Tržby : 70 993 345 USD

Orličtí vrazi – Wikipedie
Orličtí vrazi je označení pro pět českých sériových vrahů, kteří v letech 1991–1993 zavraždili pět lidí, vesměs podnikatelů, za účelem peněžního zisku.
Nejbrutálnější vrazi v Česku: Tady žijí! | Ahaonline.cz
VALDICE – Jiří Kajínek (45) odsouzený za dvojnásobnou vraždu. Osminásobný vrah Jaroslav Stodola (40). Vrah »zemědělec« Ivan Roubal (55), který svými oběťmi krmil prasata.
Kniha Bureš - strhující thriller
Strhující thriller Bureš, odehrávající se na pozadí strmého vzestupu člověka, který v minulosti sloužil STB a poté se stal miliardářem.
Herec Sylvester Stallone na webu Silvestr.biz
Zajímáte se o silvestrovské oslavy? Hledám tímto společníka, pomocníka, správce fóra, redaktora a autora v jedné osobě, zkrátka parťáka, který by mi pomohl s tvorbou webu Silvestr.
Sylvester Stallone – Wikipedie
Sylvester Stallone (* 6. července 1946 New York City) je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.


Ulozto. Cz titulky. Watch Free. MP4. 720p. BDrip. Film online. Zdarma. Český Film. DVDrip. Stáhnout. 480p. České. Stream. Ke shlédnutí. Česká. Cz dabing. Celý Film. Download. 4k blu ray. Avi. Hd. Sleduj Filmy.. Český Dabing. iPad. iPhone. Ke Stažení.1080p. Full Movie. Ke Shlednutí