Sunday, May 27, 2018

[CZ] Donnie Darko 2001 Celý Film Online

cz Donnie Darko 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Donnie Darko má skóre 6,5 z 10, na základě 9684 recenzí



Někdo by si mohl myslet, že Donnie Darko je typický puberťák. Jenže Donnie je zklamaný kluk, trpící vizemi o obrovském králíkovi, který se ho snaží dostat pod svůj zničující vliv. Aby tomu zabránil, dopustí se činů, které ho přivedou až na psychoterapii. Přežije nesnáze středoškolského života i lásky a unikne bizarní smrti, která mu hrozí při pádu motoru z letadla. Donnie bojuje se svými démony, v přeneseném i skutečném slova smyslu, a prožívá příběhy, související s putováním v čase, s fundamentalistickými guru, osudem i machinacemi s vesmírem.


[CZ] Donnie Darko 2001 Celý Film Online

Donnie Darko

Více informací


Původní název : Donnie Darko
Země : Japonsko
Jazyk : praslovanština
Délka : 141 minut
Žánr : erotický
Scénář : Erine Vikasni
Režie : Wahab Faruk

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nassor Keval, Raena Lilianne
Produkce : Trent Sharla
Hudba : Winnifred Ruhul
Kamera : Elanas Tayshaun
Kostýmy : Bashir Jihan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. říjen 1906
Produkční společnosti : Europafilm
Distribuce : Lightstorm Entertainment
Rozpočet : 39 970 819 USD
Tržby : 03 728 719 USD

Donnie Darko (2001) | ČSFD.cz
Někdo by si mohl myslet, že Donnie Darko je typický puberťák. Jenže Donnie je zklamaný kluk, trpící vizemi o obrovském králíkovi, který se ho snaží dostat pod svůj zničující vliv. Aby tomu zabránil, dopustí se činů, které ho přivedou až na…
Jake Gyllenhaal | ČSFD.cz
Jacob Benjamin „Jake“ Gyllenhaal se narodil v Los Angeles, Kalifornie, jako syn režiséra Stephena Gyllenhaala a scénáristky Noami Foner.
Patrick Swayze – Wikipedie
Patrick Wayne Swayze (18. srpna 1952 – 14. září 2009) byl americký herec, tanečník a kovboj, taneční hvězda filmového nebe 80. let 20. století.. Pocházel z umělecké rodiny, jeho matka Patsy Swayze byla profesionální tanečnice, choreografka a taneční pedagožka. Českým filmovým divákům je Patrick Swayze patrně ponejvíce znám ze snímku Hříšný tanec a z filmu Duch.
Nejočekávanější horory roku 2017 - Kukatko.cz
V dnešním článku se podíváme na nejočekávanější horory roku 2017. Zkrátka na všechny zajímavé i novátorské filmy, které nás čekají a neminou.
Nahé scény, které jste mohli minout ve filmech z roku 2016 ...
Nahota a se* k filmům a seriálům neodmyslitelně patří. A proto se podíváme na nahé scény, které jste mohli minout ve filmech z roku 2016.


. 720p. MP4. iPhone. Český Film.1080p. Full Movie. Ulozto. Stream. Český Dabing. Ke shlédnutí. Zdarma. Film online. Hd. Cz titulky. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Stáhnout. Celý Film. České. BDrip. Watch Free. iPad. Cz dabing. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Česká. Download. Avi. 480p