Sunday, May 27, 2018

[CZ] Legenda o vášni 1994 Celý Film Online

cz Legenda o vášni 1994 Celý Film Online

★★★★☆

Legenda o vášni má skóre 8,3 z 10, na základě 4629 recenzí



Plukovník Ludlow opustil armádu Spojených států, protože nesouhlasil s genocidou indiánských kmenů, a se svými třemi syny Alfredem, Samuelem a Tristanem se usadil na farmě v Montaně. Když si v roce 1913 přivedl Samuel na usedlost krásnou snoubenku Susannah, nikdo netušil, jak významným způsobem ovlivní život rodiny. Zatím ale v Evropě vypukla válka a všichni bratři se proti vůli otce dobrovolně přihlásí do armády. Krvavá řež válečného běsnění si brzy vybere krutou daň - Alfred je těžce raněn a Samuel umírá. Tristan pomstí smrt svého bratra a po skončení války odchází na moře. Když se po čase vrací do Montany, netuší, že ho čeká vášnivý milostný vztah s osamělou Susannah, že se jeho bratr Alfred stane kongresmanem a že on sám bude muset kvůli záchraně rodinné farmy pašovat alkohol a bojovat s bezohlednou zákeřnou konkurencí...


[CZ] Legenda o vášni 1994 Celý Film Online

Legenda o vášni

Podrobnosti


Původní název : Legenda o vášni
Země : Guinea
Jazyk : gagauzština (gag)
Délka : 150 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Okikiola Casian
Režie : Aiyat Faizal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lutfiyah Tryfan, Maya Aqeelah
Produkce : Gibril Lachlann
Hudba : Kati Thameena
Kamera : Negar Jaylee
Kostýmy : Carra Eilidh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. prosinec 1941
Produkční společnosti : Toei Company
Distribuce : Zee Entertainment
Rozpočet : 44 731 305 USD
Tržby : 78 613 999 USD

Legenda o vášni / Legends of the Fall (1994) | ČSFD.cz
Plukovník Ludlow opustil armádu Spojených států, protože nesouhlasil s genocidou indiánských kmenů, a se svými třemi syny Alfredem, Samuelem a Tristanem se usadil na farmě v Montaně.
SK Slavia Praha – Wikipedie
SK Slavia Praha je český profesionální fotbalový klub z Prahy. Byl založen 2. listopadu 1892, původně jako cyklistický odbor v Praze, vzešlý z pražského vlasteneckého studentského sdružení Literární a řečnický spolek Slavia se sídlem ve Vodičkově ulici.
Brad Pitt – Wikipedie
Pět let byl manželem známé americké herečky Jennifer Aniston.V roce 2005 oficiálně potvrdili rozchod a požádali o rozvod.Nedlouho poté se začal veřejně objevovat s americkou herečkou Angelinou Jolie, se kterou se sblížil už před svým rozvodem při natáčení filmu Mr. and Mrs Smith.
Henry Thomas | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Skylink TV Magazín
Se sympatickým Martinem je vždy radost se potkat. Hodina uteče a vám přijde, že jste si sotva sedli. Je to nejen tím, že Martin představuje skvělého společníka, ale také tím, s jakým nadšením vypráví o své největší životní vášni.


Ke Shlednutí. Download.. Film online. iPad. Cz titulky. Zdarma. BDrip. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Stažení. Full Movie. České. Ulozto. 480p. Stáhnout. iPhone. MP4. Česká. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Hd. 720p. Watch Free. DVDrip.1080p. Cz dabing. Celý Film. Český Film. Stream. Avi