Monday, May 28, 2018

[CZ] Mexická jízda 2001 Celý Film Online

cz Mexická jízda 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Mexická jízda má skóre 6,1 z 10, na základě 3212 recenzí



Julio a Tenoch jsou stejní jako většina sedmnáctiletých kluků: vzájemné přátelství je pro ně posvátné, diktát hormonů možná ještě posvátnější. Jejich nespoutaná jízda životem však má svoji konečnou zastávku, a tou je dospělost. Během slavnostního odpoledne, kterého se oba účastní se svými rodinami, potkávají Luisu, vdanou osmadvacetiletou Španělku, a začnou ji svádět s nadhledem a lehkostí, která odpovídá jejich povahám a věku. Jen tak z legrace pozvou svou osudovou ženu na výlet na nádhernou pláž Boca del Cielo; přitom ovšem nemají tušení, zda takové místo vůbec existuje. Luisa navštíví lékaře, který má pro ni špatné zprávy. Žena následně příjme nabídků překvapených mladíků, a všichni tři se spolu vydají na cestu. Možná nevědí kam dojedou, ale určitě na tuhle jízdu nezapomenou. Zbytky přátelství a chlapecké nevinnosti totiž mizejí ve zpětném zrcátku


[CZ] Mexická jízda 2001 Celý Film Online

Mexická jízda

Více informací


Původní název : Mexická jízda
Země : Arménie
Jazyk : běloruština (be)
Délka : 156 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Taz Evah
Režie : Jaide Loyd

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Devarn Rubyrose, Ashling Emani
Produkce : Jerilyn Sheriece
Hudba : Erick Tanveer
Kamera : Amal Nga
Kostýmy : Pa Enija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. září 1925
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Distribuce : Warner Independent
Rozpočet : 25 683 107 USD
Tržby : 61 291 107 USD

Mexická jízda / Y tu mamá también (2001) | ČSFD.cz
Julio a Tenoch jsou stejní jako většina sedmnáctiletých kluků: vzájemné přátelství je pro ně posvátné, diktát hormonů možná ještě posvátnější.
Mexická jízda – Wikipedie
Mexická jízda (ve španělském originále Y tu mamá también) je mexicko-americký film z roku 2001 režiséra Alfonsa Cuaróna. Snímek pojednává o dvou mexických dospívajících chlapcích, kteří vezmou na road trip téměř třicetiletou ženu.
Mexická jízda, SledujFilmy.Online
Julio a Tenoch jsou stejní jako většina sedmnáctiletých kluků: vzájemné přátelství je pro ně posvátné, diktát hormonů možná ještě posvátnější.
Mexická jízda (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Mexická jízda Julio a Tenoch jsou stejní jako většina sedmnáctiletých kluků: vzájemné přátelství je pro ně posvátné, diktát hormonů možná ještě posvátnější. Jejich nespoutaná jízda životem však má svoji konečnou zastávku, a tou je dospělost.
Mexická jízda | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Mexická jízda (2001) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Julio a Tenoch jsou stejní jako většina sedmnáctiletých kluků: vzájemné přátelství je pro ně posvátné, diktát hormonů možná ještě posvátnější.


Hd. Stáhnout. Ke Shlednutí.. Ulozto. iPad. DVDrip. Film online. České. Cz titulky. MP4. Celý Film. Stream. Český Film. iPhone. Watch Free. Ke Stažení. Sleduj Filmy.1080p. BDrip. Zdarma. Avi. Full Movie. 720p. Cz dabing. 480p. 4k blu ray. Download. Český Dabing. Česká. Ke shlédnutí