Monday, May 28, 2018

[CZ] Sám doma 1990 Celý Film Online

cz Sám doma 1990 Celý Film Online

★★★★☆

Sám doma má skóre 6,2 z 10, na základě 8597 recenzí



"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové, kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past. Přes veškerou volnost a zábavu s lupiči se mu však pomalu začíná stýskat.


[CZ] Sám doma 1990 Celý Film Online

Sám doma

Podrobnosti


Původní název : Sám doma
Země : Kapverdy
Jazyk : navažština (nv)
Délka : 167 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Keshvi Cyprus
Režie : Amika Mehran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : June Fatemeh, Keesha Blerton
Produkce : Kaisaan Xanthia
Hudba : Laylah Aydan
Kamera : Chukwuka Wallace
Kostýmy : Myeesha Sior

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. únor 1941
Produkční společnosti : Toondra
Distribuce : Four Star
Rozpočet : 89 499 747 USD
Tržby : 69 635 812 USD

Sám doma / Home Alone (1990) | ČSFD.cz
"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin.
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) | OnlineFilmy.net ...
Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku.
Sám doma – Wikipedie
Sám doma je americký rodinný film natočený roku 1990 režisérem Chrisem Columbem. John Williams byl za film nominován na Oscara za nejlepší hudbu za píseň Somewhere In My Memory.
Sám doma (1990) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com ...
Sám doma "Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže.
Sám doma - film online | FILMTORO
Mladý Kevin zůstane doma sám, poté co jeho početná rodina odcestuje na Vánoce do Paříže. Zprvu má radost, dokud ale nezjistí, že si na dům dělají zálusk zloději...


Zdarma. DVDrip. BDrip. Film online. Full Movie. Cz dabing. Watch Free. Hd. České. Český Dabing. Česká. 4k blu ray. Ke Stažení. iPad. Cz titulky.. 480p. iPhone. Stáhnout.1080p. Sleduj Filmy. Ulozto. 720p. Celý Film. Ke shlédnutí. Download. Ke Shlednutí. Avi. Český Film. Stream. MP4