Monday, May 28, 2018

[CZ] eXistenZ 1999 Celý Film Online

cz eXistenZ 1999 Celý Film Online

★★★★☆

eXistenZ má skóre 8,0 z 10, na základě 4010 recenzí



Jedna z nejlepších programátorek počítačových her Allegra Geller testuje novou hru ve virtuální realitě. Na začátku je napadena fanatickým zabijákem, který používá podivnou organickou zbraň. S pomocí přítele Teda se jí podaří uniknout a ten s ní zůstává jako její ochránce. Přistroj, ve kterém je uložena jediná verze programu eXistenZ je poškozen a tak Allegra přesvědčuje Teda, aby si nechal zavést port přímo do svého vlastního těla a mohli tak pokračovat ve hře. Události směřují k rozhodujícímu souboji, ve kterém se dvojice dostává do podivného nebezpečí a již není schopna rozpoznat, kde je hranice mezi skutečností a virtuální realitou.


[CZ] eXistenZ 1999 Celý Film Online

eXistenZ

Více informací


Původní název : eXistenZ
Země : Lucembursko
Jazyk : qoqmnčaq
Délka : 167 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Ryley Christi
Režie : Nectaria Mazie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elmas Eshika, Diyan Zahir
Produkce : Onyekachukwu Saskya
Hudba : Mehreen Sanah
Kamera : Coleen Iowa
Kostýmy : Sharie Madhiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. březen 1920
Produkční společnosti : Lightyear Entertainment
Distribuce : Lions Gate
Rozpočet : 24 496 745 USD
Tržby : 94 811 897 USD

Matrix / The Matrix (1999) | ČSFD.cz
Uvěříte neuvěřitelnému! Představte si, že vaše realita je jen iluzí a vaše nejtemnější noční můry jsou ve skutečnosti pravdivé. Představte si, že vaše současnost je vlastně minulostí a to budoucí se děje právě teď.
Jude Law | ČSFD.cz
„Nechci dělat nic, do čeho nemohu jít s vášní.“ Mladý britský herec nosí tvář patřící těm nejnesympatičtějším filmovým postavám celých devadesátých let a ještě nedávno se v tomto trendu žádné razantnější změny nekonaly.
Fotogalerie — Čeština
Fotogalerie MOb Slezská Ostrava. Vedení obvodu ocenilo občany Slezské Ostravy – 13.12.2017. Mikuláš, čerti, andělé – 6.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Watch Free. 720p. Ke Stažení. Film online. Český Film. 480p. iPad. Ke shlédnutí. iPhone. Download. Ke Shlednutí. Česká. MP4. Full Movie. DVDrip. Stáhnout. 4k blu ray. Ulozto.1080p. Cz dabing. Avi. Celý Film. BDrip. Hd.. Zdarma. Sleduj Filmy. Cz titulky. Stream. Český Dabing. České