Friday, April 13, 2018

[CZ] Mlčení 2016 Celý Film Online

cz Mlčení 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Mlčení má skóre 7,0 z 10, na základě 5325 recenzí



V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat. Dva portugalští jezuité, otec Rodrigues (Andrew Garfield) a otec Garupe (Adam Driver), se vydávají do země vycházejícího slunce s velmi nebezpečným cílem: najít svého učitele, otce Ferreiru (Liam Neeson), který se prý zřekl víry. Japonští feudálové a vládnoucí samurajové jsou odhodláni křesťanství ve své zemi vymýtit. Šířit slovo Boží je jeden z nejtěžších zločinů. Křesťané jsou pronásledováni a brutálně mučeni. Buď se zřeknou své víry, nebo jsou vystaveni dlouhé agónii a bolestivé smrti. Mladé mnichy čeká ta nejtěžší zkouška víry a vytrvalosti, na kterou možná nejsou připraveni...


[CZ] Mlčení 2016 Celý Film Online

Mlčení

Více informací


Původní název : Mlčení
Země : Laos
Jazyk : atsinština
Délka : 144 minut
Žánr : thriller
Scénář : Brie Mussamat
Režie : Iliza Falon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Drazic Isil, Kriston Gurjeevan
Produkce : Leeam Presley
Hudba : Kamyar Deea
Kamera : Aarun Tatum
Kostýmy : Niks Aren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. červenec 1941
Produkční společnosti : Kantana Group
Distribuce : Solax Studios
Rozpočet : 41 587 784 USD
Tržby : 94 635 989 USD

Mlčení / Silence (2016) | ČSFD.cz
V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat.
Mlčení / Tystnaden (1963) | ČSFD.cz
Ve třetím díle komorní trilogie nazvaném MLČENÍ v němž Bůh nejen mlčí, ale zcela "absentuje", zkoumá Bergman duševní a citovou krizi dvou sester: intelektuálky Ester a živočišné Anny, které se octnou ve fiktivní zemi v předválečném stavu.
Mlčení (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat.
Mlčení - HBO GO
Snímek "Mlčení" od legendárního režiséra Martina Scorseseho vypráví úchvatný a silný příběh dvou křesťanských misionářů (Adam Driver a Andrew Garfield), kteří se se vydávají do Japonska s velmi nebezpečným cílem - najít svého učitele (Liam Neeson) v době, kdy je křesťanství postaveno mimo zákon.
Mlčení jehňátek – Wikipedie
Mlčení jehňátek (v originále The Silence of the Lambs) je americký thriller, který režíroval Jonathan Demme. Hlavními herci filmu jsou Jodie Fosterová, Anthony Hopkins, Scott Glenn, Anthony Heald, Ted Levine a Frankie Faison.


Ke Shlednutí. Česká. Watch Free. České. Stream. Download. iPad. Cz dabing. Stáhnout. Ulozto. Ke shlédnutí. Český Film. 4k blu ray. Český Dabing. Full Movie. 720p. iPhone. Hd. Celý Film. Sleduj Filmy. MP4.. DVDrip.1080p. 480p. Ke Stažení. Film online. Zdarma. BDrip. Avi. Cz titulky