Friday, April 13, 2018

[CZ] Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil 2014 Celý Film Online

cz Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil má skóre 8,8 z 10, na základě 4325 recenzí



Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá. Dwight (Josh Brolin) hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal. Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce ve hře porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole. Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná jeho smrt pomstít za každou cenu. V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu, plného kriminálníků, zkorumpovaných policistů, zabijáků a sexy žen.


[CZ] Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil 2014 Celý Film Online

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Podrobnosti


Původní název : Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
Země : Austrálie
Jazyk : osedžština
Délka : 151 minut
Žánr : akční
Scénář : Lukah Veera
Režie : Khadiija Kavita

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trianna Kurun, Gunnar Princewill
Produkce : Xanna Jaafar
Hudba : Tiyah Philomena
Kamera : Sakinah Zerya
Kostýmy : Perihan Aaliyaan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. listopad 1969
Produkční společnosti : Studio Ghibli
Distribuce : Lightyear Entertainment
Rozpočet : 06 568 324 USD
Tržby : 19 335 981 USD

Frank Miller | ČSFD.cz
Frank Miller je dnes asi nejznámějším comicsovým autorem na světě. Na začátku své kariéry pouze psal scénáře ke slavným comicsům jako je DAREDEVIL, SPIDER-MAN nebo X-MEN.
Bruce Willis – Wikipedie
Filmografie. 2014. Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil; The Prince; 2013. Smrtonostná past: Opět v akci - John McClane; G.I. Joe 2: Odveta; Red 2; Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí - John Hartigan
Jessica Alba | ČSFD.cz
Svět si jí všimnul, až když se odbarvila na blond a prozářila Sin City a ačkoli nechce být nazývána latinskou herečkou, je dnes už zase bruneta.
Lady Gaga – Wikipedie
Stefani Joanne Angelina Germanotta (* 28. března 1986 New York City, New York) je americká popová zpěvačka, textařka, herečka a producentka italského původu.Její umělecký pseudonym Lady Gaga vznikl ve chvíli kdy jí jeden z jejích producentů Rob Fusari psal zprávu ve které zmiňoval písničku od Queen – Radio Ga Ga.
FFFILM: Recenze: Zůstaň se mnou [If I Stay] - 40%
Chloë Grace Moretzová hraje Miu, mladou holku, která miluje hru na cello. A miluje také mladého, pohledného rockera-punkera (nebo co to je) Adama.


Hd. Ulozto. Stáhnout. MP4.. Stream. Watch Free. Česká.1080p. 720p. 480p. BDrip. Cz dabing. iPhone. Sleduj Filmy. Český Dabing. Zdarma. Film online. 4k blu ray. Český Film. DVDrip. Avi. Download. Ke Stažení. Full Movie. Cz titulky. Ke shlédnutí. Celý Film. České. Ke Shlednutí. iPad