Friday, April 13, 2018

[CZ] Když si Chuck bral Larryho 2007 Celý Film Online

cz Když si Chuck bral Larryho 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Když si Chuck bral Larryho má skóre 5,8 z 10, na základě 7280 recenzí



Oscarový scenárista Bokovky Alexander Payne se při psaní další komedie na téma „přátelství mezi chlapy“ pustil na hodně tenký led. V originální romanci Když si Chuck bral Larryho udělal ze dvou kámošů na život a na smrt zákonem registrované partnery, ačkoliv oba jednoznačně preferují opačné pohlaví. Zápletka společně s hlavními představiteli Adamem Sandlerem (Padesátkrát a stále poprvé, Kurs sebeovládání) a Kevinem Jamesem (Hitch) naznačuje, že by mohlo jít o jeden z komediálních vrcholů roku.


[CZ] Když si Chuck bral Larryho 2007 Celý Film Online

Když si Chuck bral Larryho

Podrobnosti


Původní název : Když si Chuck bral Larryho
Země : Ghana
Jazyk : urijština (or)
Délka : 163 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Bedran Yamini
Režie : Ashil Shira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nevan Rifka, Karah Leony
Produkce : Feride Nuo
Hudba : Aras Sabella
Kamera : Osgar Aeesha
Kostýmy : Jerald Ginger

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1922
Produkční společnosti : Miramax Films
Distribuce : Rising Sun
Rozpočet : 48 332 368 USD
Tržby : 98 410 974 USD

Vezmeš si mě, kámo? / Épouse-moi mon pote (2017) | ČSFD.cz
HorrFi. Taková francouzská verze filmu Když si Chuck bral Larryho, ale řekl bych že Francouzi jsou v těch komediích celkově o třídu vejš než Američani..
Adam Sandler – Wikipedie
Adam Richard Sandler (* 9. září 1966, New York, USA) je americký komik, herec, muzikant, scenárista a filmový producent.. Mezi jeho nejznámější role patří Bobby Boucher ve Vodonošovi, Sonny Koufax ve Velkém tátovi, Longfellow Deeds v Mr. Deeds - Náhodný milionář, účastník Kurzu sebeovládání apod.
Rob Schneider | ČSFD.cz
Celým jménem Robert Michael Schneider. Tento herec, scénárista, s příchodem filmu Big Stan (2008) dokonce režisér, syn Pilar a Marvina Schneiderových, nejmladší z pěti sourozenců se narodil 31.10. 1963 V San Franciscu V USA ve znamení štíra.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.


Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. DVDrip. Celý Film. Film online. České. MP4. Cz titulky.. Avi. iPad. iPhone. Stream. 720p. Stáhnout. Ke Stažení. 4k blu ray.1080p. Full Movie. Zdarma. 480p. Český Film. BDrip. Hd. Watch Free. Download. Cz dabing. Sleduj Filmy. Česká. Ulozto. Český Dabing