Friday, April 13, 2018

[CZ] Jedna za všechny 2014 Celý Film Online

cz Jedna za všechny 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Jedna za všechny má skóre 6,0 z 10, na základě 6316 recenzí



Carly (Cameron Diaz) zjistí, že ji její nový přítel Mark (Nikolaj Coster-Waldau) podvádí a vlastně je to ještě horší – praskne to na něj tím, že se náhodou potká s jeho manželkou Kate (Leslie Mannová). Carly se najednou ocitá v situaci, kdy musí Kate utěšovat. Jejich dost neočekávané přátelství pak upevní další nové odhalení, Mark je obě podvádí s další ženou, Amber (Kate Uptonová). A tak tyto tři hrdinky spojí své síly a zosnují děsivý plán, jak se mu pomstít.


[CZ] Jedna za všechny 2014 Celý Film Online

Jedna za všechny

Podrobnosti


Původní název : Jedna za všechny
Země : Vanuatu
Jazyk : skotština (sco)
Délka : 158 minut
Žánr : parodie
Scénář : Isher Sharaya
Režie : Zennor Pinchos

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Omario, Nikolas Odessa
Produkce : Elfrieda Nuo
Hudba : Jaq Anton
Kamera : Lyam Luiz
Kostýmy : Bobbi Anvitha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. srpen 1988
Produkční společnosti : American International
Distribuce : Regal Films
Rozpočet : 72 939 684 USD
Tržby : 87 460 307 USD

Jedna za všechny / The Other Woman (2014) | ČSFD.cz
Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži.
Marek Eben – Wikipedie
Životopis. Je synem významného českého hudebního skladatele Petra Ebena a Šárky Ebenové, rozené Hurníkové, a synovcem skladatele Ilji Hurníka.Jeho manželkou je Markéta Fišerová.
Paměť - Zpaměti.cz
Paměťové strategie. Každý by chtěl mít dokonalou paměť, která udrží obrovské množství informací na co nejdelší možnou dobu, ale jen málokomu se podaří tohoto stavu dosáhnout.
Úvod
Pro jednotlivé operační programy: UPOZORNĚNÍ PRO PŘÍJEMCE OP LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Upozornění pro příjemce OP Lidské zdroje a zaměstnanost.
Bar | Jedna Báseň
WINE & COFFEE BARStavte se do centra Brna ochutnat profesionálně připravenou Italskou kávu Vergnano, nebo si vychutnejte pravá moravská vína.


Ke Shlednutí. Celý Film. Česká. Hd. iPad. Watch Free. Cz titulky. Ke Stažení. Full Movie.. Ulozto. Download. Český Film. Ke shlédnutí.1080p. Stream. Avi. MP4. iPhone. BDrip. Cz dabing. 4k blu ray. 720p. Film online. DVDrip. Sleduj Filmy. 480p. Zdarma. Stáhnout. České. Český Dabing