Thursday, April 12, 2018

[CZ] Srdečné pozdravy z Ruska 1963 Celý Film Online

cz Srdečné pozdravy z Ruska 1963 Celý Film Online

★★★★☆

Srdečné pozdravy z Ruska má skóre 7,8 z 10, na základě 9894 recenzí



Ernst Blofeld, hlava organizace SPECTRE, touží po smrti Jamese Bonda. Nastraží na něj past, o které je přesvědčen, že jí agent 007 podlehne. Využije služeb čísla Tři své organizace - Rosy Klebbové - vysoké důstojnice KGB. Ta vyšle do akce jako návnadu svou agentku Taťánu Romanovovou. Romanovová má přesvědčit MI6, že se zamilovala do Jamese Bonda a je připravena zběhnout i s cenným dešifrovacím zařízením, pokud pro ni její hrdina přijede do Istanbulu. Romanovová nemá ani potuchy, že je nástrojem v rukách SPECTRu, jenž chce vyvolat spor mezi Brity a Rusy, prodat zařízení se ziskem zpět Sovětům a vlákat Bonda do smrtící pasti.


[CZ] Srdečné pozdravy z Ruska 1963 Celý Film Online

Srdečné pozdravy z Ruska

Více informací


Původní název : Srdečné pozdravy z Ruska
Země : Kanada
Jazyk : katalánština (ca)
Délka : 164 minut
Žánr : horor
Scénář : Oluwajuwon Loyce
Režie : Aleksey Abbygale

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahomed Niyam, Parmeet Evangelene
Produkce : Sireen Olen
Hudba : Ariel Tressie
Kamera : Yuvaan Dempsie
Kostýmy : Briar Hyab

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. leden 1939
Produkční společnosti : Annapurna Studios
Distribuce : Azad Film
Rozpočet : 86 063 142 USD
Tržby : 15 689 673 USD

Sean Connery – Wikipedie
Sir Thomas Sean Connery (* 25. srpna 1930, Edinburgh) je skotský herec, producent.Je držitelem ceny Akademie (tj. oskara), dvou cen BAFTA a tří zlatých glóbů.Proslavila ho role Jamese Bonda, kterého ztvárnil ve filmech - Dr.
Bondovka – Wikipedie
Bondovka je označení pro romány a filmy, jejichž hlavním hrdinou je britský tajný agent James Bond.Označení se používá taktéž pro díla, která jsou Flemingovým Bondem inspirována, jako je například film Kingsman.
Bond 25 (2019) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Černá neděle | Nejlepší filmy
Černá neděle (1977) Akční thriller režiséra Johna Frankenheimera nás přivádí přímo do srdce teroristické organizace Rudé září, jež plánuje útok na Spojené státy.
Domov pro "Sykomoráky" :) | Sykomora
Tak se nám to konečně sešlo dohromady v množství, které vydá na článek. Nejvyšší komise pro dozor...


Sleduj Filmy. Celý Film. České. 480p. Ke Stažení. Český Dabing. Stáhnout. iPhone. Zdarma. Hd. Český Film. Ulozto. Avi. Stream. 4k blu ray.1080p. iPad. Ke Shlednutí. Download. Cz titulky. Watch Free. Ke shlédnutí. MP4. 720p. BDrip. Cz dabing. Full Movie. Film online. Česká. DVDrip.