Thursday, March 29, 2018

[CZ] Fighter 2010 Celý Film Online

cz Fighter 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Fighter má skóre 8,8 z 10, na základě 4701 recenzí



Biografické drama vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy. V jeho rockyovské cestě jej vedl nevlastní bratr Dicky, bývalý šampión, který kdysi úspěšnou kariéru vyměnil za drogy a kriminální činnost. Touha porazit soupeře v ringu se mění i v boj za rodinu a vlastní hrdost.


[CZ] Fighter 2010 Celý Film Online

Fighter

Podrobnosti


Původní název : Fighter
Země : Surinam
Jazyk : chuj
Délka : 147 minut
Žánr : giallo
Scénář : Ambika Markas
Režie : Jole Hasaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daniell Zakariyyah, Amba Alie
Produkce : Brayleigh Kealey
Hudba : Seim Yussef
Kamera : Fuaad Ceyda
Kostýmy : Chandra Celena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. prosinec 1934
Produkční společnosti : Film i
Distribuce : Screen Media
Rozpočet : 64 920 491 USD
Tržby : 07 832 242 USD

Novinky | Vegan Fighter
Možná ti to nevadí nebo jsi k utrpení zvířat lhostejný - je to tvoje cesta, tvoje volba a máš na ni plné právo. Třeba si ji zdůvodňuješ tím, že je to normální, že to dělají skoro všichni.
FIGHTER-SHOP.CZ - Vybavení pro bojové sporty, fitness ...
Vše pro bojové sporty a umění. Fight oblečení, MMA Shop, Největší výběr zboží na box, kickbox, thaibox, MMA, BJJ, Karate,.. Nabízíme fight značky MACHINE, TWINS, KING, THROWDOWN, TAPOUT, AFFLICTION, STROOPSMMA, BAD BOY, VENUM, EVERLAST,...
Výživa | Vegan Fighter
Ukázka vegan jídelníčku při velké fyzické zátěži. Důkazů o tom, že veganská strava je velice vhodná i pro maximální fyzickou zátěž, najdete na příkladech konkrétních veganských sportovců velké množství.
Super Pocket Fighter Adventure | Online hra zdarma ...
Super Pocket Fighter Adventure - parádní bojová flashovka, která je určena pro jednoho nebo dva hráče u jednoho počítače.
Rukavice kožené EVERLAST Fighter - červené 10oz na Aukru
Kvalitně prošité tréninkové rukavice Everlast Fighter jsou vyrobené z kůže určené pro sparring i pro trénink na boxovacím pytli. Obsahují speciální vrstvu pěnovky, která perfektně tlumí veškeré otřesy a nárazy.


Stream. iPhone. Sleduj Filmy. Hd. 720p. Avi.. Česká. 480p. BDrip. iPad. Zdarma. Ke shlédnutí. DVDrip.1080p. České. Cz titulky. Film online. Cz dabing. Ke Stažení. Český Dabing. Ulozto. 4k blu ray. Full Movie. Celý Film. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. Download. Watch Free. MP4